Οι λεπτομέρειες της εμφάνισης του Nick Oliveri στην Αθήνα

14/11/2006 @ 03:56
Γνωστός ως μπασίστας των Queens Of The Stone Age, ένα από τα αρχικά μέλη των Kyuss και των punk Dwarves, είναι και ο ηγέτης των Mondo Generator. Από το Coachella Valley της California, οι Mondo Generator είναι το alter-ego του Nick Oliveri από τις αρχές του '90. Με την εμπειρία και το ταλέντο του Oliveri αλλά και το δίδυμο από την Αγγλία Winnebago Deal - Ben Perrier και Ben Thomas - το αποτέλεσμα της δουλειάς τους είναι άκρως εντυπωσιακό. Όσοι πίστευαν πως πίσω από τη μουσική των Queens Of The Stone Age κρυβόταν μόνο ο Josh Homme, έρχεται ο Oliveri με το καινούργιο και τρίτο κατά σειρά άλμπουμ του "Dead Planet: Sonicslowmotiontrails" να τους διαψεύσει.

Το "Dead Planet: Sonicslowmotiontrails" τα έχει όλα! Το "Basket Case", "All Systems Go" και το "I Never Sleep" έχουν το κλασσικό punk metal στυλ του Oliveri. Σε αντίθεση με τα πιο punk κομμάτια, τα υπόλοιπα κυμαίνονται σε στυλ καλού και δυνατού κλασσικού rock & roll. Από ακουστικά κομμάτια όπως το "Take Me Home" αλλά και δυνατά ροκ όπως το "Like A Bomb", το "Dead Planet..." είναι σίγουρα το καλύτερο άλμπουμ των Nick Oliveri And The Mondo Generator μέχρι σήμερα και ένας από τους καλυτέρους ροκ δίσκους των τελευταίων χρόνων.

Αναφορικά με τη σκηνική του παρουσία, οι εμφανίσεις του με τους Queens είναι αρκετές για να πάρουμε μια ιδέα του τι σημαίνει Oliveri επί σκηνής. Προετοιμαστείτε για γενναίες δόσεις ατόφιου rock 'n' roll από έναν μουσικό-εγγύηση.

Nick Oliveri And The Mondo Generator
Σάββατο 2 Δεκεμβρίου - Fuzz Live, Λ. Βουλιαγμένης 22


Μετάκληση: Άνωση Α.Ε.
Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου: 30 €

Χορηγοί επικοινωνίας: Mad tv, Rock fm, e-go

Προπώληση εισιτηρίων: Ticket House

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET