Οι Nile επιστρέφουν στην Αθήνα για μια συναυλία

Μαζί τους οι Rapture, Blynd και Psychorepaths

14/11/2022 @ 14:50

Οι Nile επιστρέφουν στην Ελλάδα και την Αθήνα για μια συναυλία!

Το εμβληματικό death metal συγκρότημα, έχοντας στις αποσκευές του το εξαιρετικό "Vile Nilotic Rites" του 2019, θα εμφανιστεί στο Fuzz Club την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, και παρακάτω ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου.

Επιπρόσθετα, στον εξής σύνδεσμο μπορείτε να ανατρέξετε στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο ιθύνων νους της μπάντας, Karl Sanders, στον Αποστόλη Ζαμπάρα.

▶ Τα εισιτήρια κοστίζουν 25€ (περιορισμένη προπώληση), 28€ (προπώληση), 30€ (ταμείο).

▶ Εισιτήρια προπωλούνται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του.

Με καταγωγή από το Γκρίνβιλ της Νότιας Καρολίνας, οι διεθνείς θρύλοι του death metal Nile έχουν γίνει ένα από τα πιο respected ονόματα στην παγκόσμια σκηνή του heavy metal σήμερα, συνδυάζοντας παραδοσιακά και τεχνικά death metal styles με ηχοτοπία της Αρχαίας Αιγύπτου και της Εγγύς Ανατολής και διαμορφώνοντας έναν signature ήχο που τους καθιστά μία μοναδική περίπτωση για την μουσική σκηνή.

Οι Nile ξεκινούν την περιοδεία τους το Νοέμβριο του 2022, φέρνοντας και πάλι το μοναδικό τους show σε σκηνές της Ευρώπης και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Την συναυλία ανοίγουν οι Αθηναίοι thrash metallers Rapture, οι extreme metallers Blynd από την Κύπρο και οι hardcore metallers Psycorepaths.

Facebook Event

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET