Δείτε τους Nightfall να εκτελούν το "As Your God Is Failing Once Again" στο στούντιο

Η αθηναϊκή μπάντα θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο όλη τη δισκογραφία τους από τα '90s

25/11/2020 @ 12:50

Οι βετεράνοι του metal Nightfall ανακοινώνουν την κυκλοφορία όλες τις κυκλοφορίες τους με τη Holy Records τους σε βινύλιο. Πιο συγκεκριμένα, η Season Of Mist θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου τα "Parade Into Centuries", "Macabre Sunsets", "Athenian Echoes" και "Eons Aura", ενώ στις 12 Φεβρουαρίου τα "Lesbian Show", "Diva Futura" και "Electronegative".

Τα πρωτότυπα άλμπουμ βρίσκονται σε κάθε ψηφιακή πλατφόρμα, ενώ εδώ θα βρείτε μια ειδική playlist για τους Nightfall.

O τραγουδιστής, Ευθύμης Καραδήμας, σχολίασε για τις επανακυκλοφορίες: «Η ένδοξη δεκαετία των '90s δεν ξεπερνιέται ποτέ. Είναι η μητέρα όλης της καλής μουσικής και των επεναστατικών στυλ που προέρχονται βαθιά από την καρδιά της death και black σκηνής. Οι Nightfall είναι ενεργό μέλος αυτού του ρεύματος, και είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να ξαναδούμε αυτούς τους δίσκους να κυκλοφορούν. Και μερικοί από αυτούς, δεν έχουν ξαναβγεί σε βινύλιο. Είναι υπέροχο». 

«Σαν συγκρότημα, αποφάσισαμε να κρατήσουμε το αρχικό artwork και τον ήχο για να αφήσουμε στους παλιούς οπαδούς να θυμούνται το μεγαλείο εκείνης της εποχής και τους νεότερους να γευτούν το αληθινό πράγμα. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να διατηρείς την αυθεντικότητα σε μια επανέκδοση. Και αυτές οι κυκλοφορίες κάνουν ακριβώς αυτό για χάρη του ακροατή που επιθυμεί να ταξιδέψει στις εποχές των θαυμάτων και της καθαρής δημιουργικότητας. Είναι ένα κειμήλιο που συντηρεί τον πανίσχυρο μυστικισμό της μαγευτικής ατμόσφαιρας των '90s» συνέχισε ο ιθύνων νους των Nightfall.

Ωστόσο, η ιστορική metal μπάντα, δίνει την ευκαιρία στους οπαδούς της να ακούσουν για ακόμα μια φορά, το πώς αποδίδει σήμερα, συνθέσεις του παρελθόντος και πιο συγκεκριμένα, το "As Your God Is Failing Once Again" από το "Macabre Sunsets". Στο παρελθόν είχαν παίξει, επίσης από το studio Sierra, το "Ishtar". Δείτε εδώ το νέο videoclip.

Οι Nightfall θα κυκλοφορήσουν τον Μάρτιο του 2021 τον καινούργιο τους δίσκο, τον πρώτο με τον Μιχάλη Γαλιάτσο μετά το "Diva Futura" του 1999, ενώ έχουν ανακοινώσει ευρωπαϊκή περιοδεία με τους Draconian για τον ίδιο μήνα.

  • SHARE
  • TWEET