Οι Nightfall επιστρέφουν στα παλιά

Δείτε τους να παίζουν ένα κομμάτι από το "Athenian Echoes"

09/09/2020 @ 15:48

Μετά την ανακοίνωση της επιστροφής των Nightfall στα μουσικά δρώμενα μέσω της Season Of Mist, η αθηναϊκή μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα και ένα νέο video όπου παίζουν το "Ishtar (Celebrate Your Beauty)" από το "Athenian Echoes" του 1995.

Ο δίσκος αναμένεται να επανακυκλοφορήσει μέσω της Season Of Mist, ενώ οι Nightfall προγραμματίζουν τον επερχόμενο άλμπουμ τους με το ανανεωμένο lineup στο οποίο συμμετέχει ξανά ο Μιχάλης Γαλιάτσος - ιδρυτικό μέλος και κιθαρίστας της μπάντας, ο οποίος αποχώρησε το 1999, ο Φώτης Μπενάρντο στα τύμπανα και ο Κώστας Κυριακόπουλος στην κιθάρα, εκτός του εγκέφαλου, τραγουδιστή και μπασίστα του συγκροτήματος, Ευθύμη Καραδήμα.

Οι Nightfall σχολίασαν σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που παίζουμε τα παλιά κλασικά κομμάτια ξανά. Περάσαμε αρκετό χρόνο στο στούντιο ετοιμάζοντας τίποτα λιγότερο από το καλύτερο για εσάς! Ελπίζουμε ειλικρινά να απολαύσετε κάθε στιγμή της εμφάνισής μας και να υποστηρίξετε τους Nightfall. Θα ακολουθήσουν περισσότερα οπτικά και ηχητικά δείγματα. Αυτό είναι ένα κομμάτι για την Ishtar, την Βασίλισσα των Ουρανών, την Inanna, το Άστρο της Αφροδίτης, την Θεά του Έρωτα, του Πολέμου, της Δικαιοσύνης και της Δύναμης. Αυτό είναι ένα τραγούδι για σένα, τραγουδισμένο από τους πανίσχυρους λάτρεις της ομορφιάς σου, τους Αθηναίους ακόλουθους του ονόματός σου. Πιστά δικοί σου, οι Αθηναίοι».

Δείτε το νέο video του  "Ishtar" εδώ.

  • SHARE
  • TWEET