Νέα τραγούδια από Accept, Gorillaz, Solstafir, κ.ά

Ακούστε, επίσης, νέο υλικό από Bon Iver, Necrophobic, Tom Petty, Nick Murphy, Cruachan, I Am The Avalanche και Devin Townsend

02/10/2020 @ 14:35

Η μουσική επικαιρότητα, αν και αρχές Οκτωβρίου, συνεχίζει ακάθεκτη. Έτσι, εκτός από τις νέες κυκλοφορίες της ημέρας, μια σειρά από καλλιτέχνες δημοσιοποίησαν νέα τραγούδια, που είτε αποτελούν προπομπό επερχόμενων κυκλοφοριών, είτε αποτελούν νέο υλικό έπειτα από αρκετό χρονικό διάστημα. Παρακάτω, μπορείτε να ακούσετε νέα μουσική από τους Accept, Gorillaz, Solstafir, Bon Iver, Necrophobic, Tom Petty, Nick Murphy, Cruachan, I Am The Avalanche και Devin Townsend.

gorillaz

Στις 23 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος των Gorillaz με τίτλο "Song Machine, Season One - Strange Timez". Σε αυτόν θα περιλαμβάνεται και η πολυαναμενόμενη συνεργασία τους με τον Elton John και τον 6LACK. Μπορείτε πλέον να την ακούσετε στο κομμάτι με τίτλο "The Pink Phantom" σε αυτόν τον σύνδεσμο. Στο επερχόμενο άλμπουμ των Gorillaz θα υπάρχουν και άλλες συνεργασίες όπως αυτή με τον Beck, τη St.Vincent αλλά και τον Robert Smith των Cure

solstafir

Η ισλανδική post rock μπάντα των Solstafir ετοιμάζει την κυκλοφορία του νέου της δίσκο με τίτλο "Endless Twilight Of Codependent Love" στις 6 Νοεμβρίου από τη Season Of Mist. Από εκεί έχουμε ήδη ακούσει τα "Akkeri" και "Drysill". Μια από τις σπάνιες φορές που οι Solstafir τραγουδάνε στα Αγγλικά είναι και το "Her Fall From Grace", το επόμενο κομμάτι που δημοσιεύουν από το άλμπουμ με ένα ακόμα εντυπωσιακό video, το οποίο απολαμβάνετε εδώ

Ο Justin Vernon των Bon Iver έκατσε και συζήτησε με τους Benny και Eric για τα προσωπικά θέματα τους σε μια πρωτοβουλία του ίδιου και του φεστιβάλ Eaux Claires για συνάντηση του μουσικού με αναποφάσιστους ψηφοφόρους. Στο video μετά τη συνομιλία, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα κομμάτι, το οποίο έγραψε ο Vernon για το θάνατο της πρώην Δικαστή, φεμινίστριας και προοδευτικής προσωπικότητας, Ruth Bader Ginsburg και την προσφορά της στο αμερικανικό έθνος. Ακούστε το "Your Honor" εδώ.

tom-petty

Η αυθεντική ηχογράφηση του Tom Petty στο "Leave Virginia Alone" κυκλοφόρησε και μπορείτε να την ακούσετε εδώ. Το κομμάτι, το οποίο έγραψε ο Petty το 1995 και έδωσε στον Rod Stewart, θα περιλαμβάνεται στην επανέκδοση του "Wildflowers". Στην αρχική έκδοση του δίσκου δεν είχε περιληφθεί, οπότε είναι και η πρώτη φορά που ακούμε την εκδοχή του Petty.

accept

Oι Γερμανοί Accept επιστρέφουν με νέο single, προάγγελο νέου δίσκου. Η μπάντα, έδωσε στη δημοσιότητα το "The Undertaker" που μπορείτε να ακούσετε εδώ. Το νέο κομμάτι, πρώτο για την μπάντα έπειτα από το περσινό "Life's A Bitch", θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ της, ονόματι "Too Mean To Die", που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2021 από τη Nuclear Blast. Ο δίσκος θα διαδεχθεί το εξαιρετικό, προ τριετίας "The Rise Of Chaos".

nick-murphy

O διάσημος singer/songwritter Nick Murphy, επαναφέρει το ψευδώνυμο Chet Faker το οποίο είχε εγκαταλείψει από το 2016. Μάλιστα, κυκλοφορεί νέο κομμάτι υπό αυτή την ονομασία, το "Low". Υπό το κανονικό του όνομα, είχε κυκλοφορήσει πληθώρα δίσκων τα τελευταία χρόνια, με πιο πρόσφατο το ορχηστρικό "Music For Silence" τον Μάρτιο.

cruachan

Οι Ιρλανδοί black/folk metallers Cruachan επιστρέφουν με το πρώτο δείγμα από την επερχόμενη, νέα τους κυκλοφορία. Το "The Hawthorn"  βρίσκει την μπάντα με νέο συμβόλαιο στη Despotz Records και έτοιμη να κυκλοφορήσει τον ένατο δίσκο της. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

necrophobic

Οι Σουηδοί black/death metallers Necrophobic βρίσκονται μια εβδομάδα πριν τη κυκλοφορία του νέου τους, δίσκου, ονόματι "Dawn Of The Damned". Η μπάντα, έδωσε στη δημοσιότητα άλλο ένα δείγμα, για το κομμάτι "Devil's Spawn Attack", όπου συμμετέχει στα φωνητικά ο Schmier (Destruction). O δίσκος, θα διαδέχεται το προ διετίας, εξαιρετικό, "Mark Of The Necrogram". H μπάντα, έχει δώσει στη δημοσιότητα έως τώρα τα τραγούδια "Mirror Black" και "The Infernal Depths Of Eternity".

i_am_the_avalanche

H punk rock μπάντα των I Am The Avalanche ανακοίνωσε το πρώτο της άλμπουμ σε έξι χρόνια. Το "DIVE", θα διαδεχτεί το "Wolverines", και η μπάντα συνόδευσε την αποκάλυψη της κυκλοφορίας με το πρώτο δείγμα από αυτή. Μπορείτε να ακούσετε το "Better Days" εδώ. O νέος δίσκος του συγκροτήματος, που περιστρέφεται γύρω από τους Vinnie Caruana και Mike Ireland, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου.

devin-townsend

O πολυπράγμων Καναδός Devin Townsend έδωσε στη δημοσιότητα άλλο ένα video clip από το επερχόμενο, live άλμπουμ του. Το "War" είναι το δεύτερο δείγμα από το "Order Of Magnitude – Empath Live Volume 1", έπειτα από το "Genesis" και αποτυπώνει ιδανικά τη συναυλιακή εμπειρία της περιοδείας για την προώθηση του εξαιρετικού "Empath". Υπενθυμίζουμε πως το "Empath", βρήκε την θέση του τόσο στους καλύτερους δίσκους του έτους του, όσο και της δεκαετίας, ενώ ο ίδιος ο Townsend αναδείχθηκε ως μια από τις προσωπικότητες-κλειδιά της δεκαετίας, όπως ψηφίστηκαν από την συντακτική ομάδα του Rocking.gr.

  • SHARE
  • TWEET