Νέα τραγούδια από τους Whorses, Gloson, Norna, Killthelogo και Shun

Στο επόμενο διάστημα αναμένονται τα νέα τους ολοκληρωμένα άλμπουμ

23/11/2021 @ 07:52

Στα μέσα του ερχόμενου Απριλίου από την Labelman πρόκειται να βγει στην αγορά το ομότιτλο, διπλό άλμπουμ των Βέλγων noise rockers Whorses. Μέχρι στιγμής διατίθενται τα video των τραγουδιών "Soy Cuck" και "Shaking".

Στις αρχές του 2022 μέσω της Indie Recordings πρόκειται να κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ των Σουηδών heavy-weight post-metallers Gloson​. Δεύτερο teaser είναι το visualizer audio του "Windbearer" που διαδέχεται το video clip του "Impetus".

Μέλη των The Old Wind, Breach και Ølten ενώνουν τις δυνάμεις τους στους Norna. Το ντεμπούτο τους "Star Is Way Way Is Eye" θα κυκλοφορήσει από την Vinter Records στις 18 Φεβρουαρίου και θα περιλαμβάνει τα κατά σειρά δημοσιευμένα "The Truther", "The Perfect Dark"  και "Serpent Spine".

Το metal/hardcore σχήμα των Killthelogo από το Βέλγιο με πρώην μέλη των Facedown και .Calibre στις τάξεις του έχει προγραμματίσει την κυκλοφορία του ντεμπούτου "Reset" μέσω της [PIAS] Recordings για τις 4 Φεβρουαρίου και μοιράζεται το video του τραγουδιού "Buy More Sh!t".

Την ερχόμενη Παρασκευή από την This Charming Man Records κυκλοφορεί το ολοκηρωμένο ντεμπούτο για το neo shoegaze σχήμα των Shun με τίτλο "Songs From The Centrifuge". Πιο πρόσφατο single των Γερμανών είναι το video clip του "Dreaming In Color".

  • SHARE
  • TWEET