Επανακυκλοφορούν όλοι οι δίσκοι των Pink Floyd με επιπρόσθετο ακυκλοφόρητο υλικό

12/05/2011 @ 12:56
Οι Pink Floyd αποφάσισαν επιτέλους να ανοίξουν το τεράστιο μουσικό τους θησαυροφυλάκιο και να κυκλοφορήσουν το επερχόμενο φθινόπωρο ανέκδοτο μέχρι στιγμής υλικό τους.

Αυτό θα γίνει μέσω των remastered επανεκδόσεων και των 14 studio δίσκων τους, που θα περιλαμβάνουν live εκτελέσεις των τραγουδιών τους, όπως και demo στις deluxe εκδόσεις αυτών, με την αρχή να γίνεται στις 26 Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, και οι 14 δίσκοι των Pink Floyd θα συμπεριληφθούν στη συλλογή με τίτλο "The Discovery" και θα πωλούνται, είτε χωριστά, είτε ως box set, σε νέα συσκευασία, υπό την επιμέλεια του Storm Thorgerson, ενώ τα "Dark Side Of The Moon", "Wish You Were Here" και "The Wall" θα αποτελούν το "Experience", με το κάθε ένα από αυτά να είναι διπλό, έχοντας στο πρώτο cd ολόκληρο το δίσκο και στο δεύτερο επιπρόσθετο ακυκλοφόρητο υλικό.

Επίσης, το "Immersion" box set θα αποτελείται και αυτό από τους τρεις προαναφερθέντες δίσκους, συμπεριλαμβάνοντας DVD και Blu-Ray με ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος, διάφορα αναμνηστικά και ένθετο, ενώ το "Best Of-A Foot In The Door" θα περιλαμβάνει 16 remastered συνθέσεις που επέλεξαν τα μέλη της μπάντας.

Τέλος, κάθε ένας από τους 14 δίσκους τους θα κυκλοφορήσει και σε βινυλιακή μορφή με καινούργιες συσκευασίες, σχεδιασμένες και αυτές από τον Storm Thorgerson.
  • SHARE
  • TWEET