Καινούριο single και ΕP από τους Insomnium

Δείτε το video του "The Antagonist"

19/07/2021 @ 11:23

Οι Insomnium αποκάλυψαν την κυκλοφορία ενός νέου EP.

Οι Φινλανδοί melodic death metallers ανακοίνωσαν την άφιξη του "Argent Moon", όπως θα ονομάζεται το άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου μέσω της Century Media.

Παράλληλα, το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο κομμάτι μέσα από αυτό, το "The Antagonist".

Μπορείτε να δείτε το video clip του νέου single εδώ, ενώ σημειώνεται πως στην επικείμενη κυκλοφορία θα περιλαμβάνονται τα δύο τραγούδια που κυκλοφόρησε η μπάντα εντός της χρονιάς, και συγκεκριμένα τα "The Reticent" και "The Conjurer".

Σχολιάζοντας το "Argent Moon", το οποίο διαδέχεται το εξαιρετικό προ διετίας "Heart Like A Grave", οι Insomnium ανέφεραν:

«Όταν ο κορωνοϊός μας ακύρωσε περιοδείες και συναυλίες, αποφασίσαμε πως κάτι έπρεπε να κάνουμε για να μην μείνουμε αδρανείς. Θέλαμε να δούμε πως δουλεύουν οι livestream συναυλίες, θέλαμε να εξερευνήσουμε το τι είδους μουσική θα γεννιόταν στο σκοτάδι και τη μιζέρια της καραντίνας. Όλα αυτά τα συναισθήματα σύντομα διοχετεύτηκαν στα τέσσερα τραγούδια του "Argent Moon" EP»

Υπενθυμίζουμε πως το "Winter's Gate" του 2016, αναδείχθηκε από τη συντακτική ομάδα του Rocking ως ένα από τα 100 καλύτερα metal άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας, ενώ μπορείτε να προπαραγγείλετε το νέο EP των ΦΙνλανδών εδώ.

  • SHARE
  • TWEET