Ο Neil Young δημοσιοποιεί λεπτομέρειες για το "Archives Volume 2: 1972-1976"

Ο εμβληματικός μουσικός παραμένει ιδιαίτερα δραστήριος το τελευταίο χρονικό διάστημα

21/09/2020 @ 13:20

Ο Neil Young έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες, και συγκεκριμένα το tracklist, για την επερχόμενη συλλογή "Archives Volume 2: 1972-1976" που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου.

Το εν λόγω box set, θα περιλαμβάνει δέκα δίσκους, και θα συμπυκνώνει την πορεία του Καναδού θρύλου, στο χρονικό διάστημα μετά την κυκλοφορία του κλασικού "Harvest", μέχρι τις περιοδείες σε Ασία και Ευρώπη με τους Crazy Horse το 1976.

Μεταξύ των κομματιών που αναφέρονται, βρίσκονται 50 απενεκτελέσεις παλαιότερων κομματιών καθώς και δώδεκα ακυκλοφόρητα, μεταξύ των οποίων μια διασκευή στο "Raised On Robbery" της Joni Mitchell καθώς και κομμάτια με τίτλους όπως "Goodbye Christmas On The Shore", "Frozen Man" και "Born To Run". Θα περιλαμβάνεταιεπίσης live άλμπουμ ηχογραφημένο σε Λονδίνο και Τόκιο, ονόματι "Odeon Budokan" στο οποίο θα εμφανίζονται και ακουστικές αλλά και πλήρως ενορχηστρωμένες εκτελέσεις κομματιών.

Επιπρόσθετα, μεταξύ των δίσκων θα υφίσταται και το περίφημο "Homegrown" άλμπουμ,  που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν λίγο καιρό.

Οι προπαραγγελίες ξεκινούν στις 16 Οκτωβρίου μέσω του Neil Young Archives, ενώ υπενθυμίζουμε πως το "Archives Vol. 1 1963–1972" κυκλοφόρησε το 2009.

Τον  Οκτώβριο αναμένεται και η κυκλοφορία του "Colorado", δίσκου που σηματοδοτεί την επαναδραστηριοποίηση των Crazy Horse ενώ πριν λίγες μέρες ο σπουδαίος μουσικός κυκλοφόρησε το "The Times EP" με ακουστικές εκτελέσεις έξι δικών του protest τραγουδιών και ενός του Bob Dylan ("The Times They Are A-Changin'").

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το tracklist καθενός από τους δίσκους της πλούσιας συλλογής εδώ.

  • SHARE
  • TWEET