Οι Need ανακοινώνουν τον νέο τους δίσκο

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το επόμενο δισκογραφικό βήμα της σπουδαίας εγχώριας μπάντας

26/10/2020 @ 14:24

Οι σπουδαίοι εγχώριοι progressive metallers Need προχώρησαν στην αποκάλυψη του επόμενου δίσκου τους.

Η μπάντα, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του "Norchestrion: Α Song For The End" που αναμένεται να καταφτάσει στις 12 Ιανουαρίου 2021 σε συνεργασία με την Ikaros Records.

O δίσκος θα κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδοχές καθώς και σε ένα box set που θα περιλαμβάνει το βινύλιο, το CD καθώς και ένα T-shirt με αποκλειστικό σχέδιο.

Οι Need ανακοίνωσαν επίσης την άφιξη του πρώτου single του δίσκου, για το κομμάτι "Nemmortal", που αναμένεται να δωθεί στη δημοσιότητα στις 5 Νοεμβρίου, ημερομηνία που θα ξεκινήσουν και οι προπαραγγελίες του άλμπουμ μέσω του Bandcamp της μπάντας.

Το συγκρότημα εξήγησε επίσης τον λόγο που επέλεξε την συγκεκριμένη ημερομηνία για την κυκλοφορία του νέου του single:

«Η 5η Νοεμβρίου κατέχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας καθώς ήταν η ημερομηνία που δώσαμε το 2005 την πρώτη μας συναυλία οπότε αυτή η χρονιά σηματοδοτεί την επέτειο 15 χρόνων της μπάντας! Το 2015, για την αντίστοιχη των δέκα χρόνων, είχαμε δώσει μια ξεχωριστή συναυλία μεταξύ φίλων, κάτι που επιθυμούσαμε να επαναλάβουμε και φέτος πιο εκτεταμένα αλλά δυστυχώς η πανδημία μας ώθησε στην ακύρωση των σχεδίων μας.

Πάντως, τιμώντας αυτή την επέτειο, σκοπεύουμε να κυκλοφορήσουμε εκ νέου όλη μας την δισκογραφία, οπότε εναμείνατε για περισσότερες λεπτομέρειες».

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Norchestrion: Α Song For The End".

Υπενθυμίζουμε πως ο τελευταίος, εξαιρετικός δίσκος της μπάντας, "Hegaiamas", συμπεριλαμβάνεται όπως και το "Orvam: A Song For Home" τόσο στα 10 καλύτερα εγχώρια όσο και στα 100 metal άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας, όπως αναδείχθηκαν από τη συντακτική ομάδα του Rocking.gr.

1. Avia
2. Beckethead
3. Nemmortal
4. Bloodlux
5. V.a.d.i.s.
6. Norchestrion
7. Circadian
8. Ananke
9. Kinwind
 
Δείτε επίσης:

Rise Evolve: Mother Of Millions, Need, Poem, Universe217, Playgrounded @ Fuzz Club, 18/10/19

A Night At The Prog Opera

Need: «Θα έχει ενδιαφέρον μια σκηνή γιατί οι μπάντες είναι γαμάτες, όχι γιατί είναι ελληνικές»

Τα εγγόνια της Αφροδίτης

  • SHARE
  • TWEET