"California Son": Ο Morrissey επιστρέφει με ένα άλμπουμ διασκευών

Ακούστε την εκτέλεση στο "It’s Over" του Roy Orbison

28/02/2019 @ 07:51

Ο Morrissey ανακοίνωσε ένα νέο άλμπουμ με διασκευές.

Το "California Son" ακολουθεί το "Low In High School" (2017) και παρουσιάζει την οπτική του Moz σε κομμάτια των Roy Orbison, Joni Mitchell και Carly Simon μεταξύ άλλων.

Στα 12 τραγούδια του δίσκου φιλοξενούνται καλλιτέχνες όπως ο Billie Joe Armstrong των Green Day, ο Ed Droste των Grizzly Bear, η Lydia Night των Regrettes και ο Ariel Engle των Broken Social Scene.

Ακούστε εδώ την διασκευή του μεγάλου frontman στο "It’s Over" του Roy Orbison.

Το "California Son" κυκλοφορεί στις 24 Μαΐου. 

Το tracklist της νέας δουλειάς:

01 Morning Starship (Jobriath cover) [ft. Ed Droste]
02 Don’t Interrupt the Sorrow (Joni Mitchell cover) [ft. Ariel Engle]
03 Only a Pawn in Their Game (Bob Dylan cover) [ft. Petra Haden]
04 Suffer the Little Children (Buffy Sainte-Marie cover)
05 Days of Decisions (Phil Ochs cover) [ft. Sameer Gadhia]
06 It’s Over (Roy Orbison cover) [ft. LP]
07 Wedding Bell Blues (The Fifth Dimension cover) [ft. Billie Joe Armstrong and Lydia Night]
08 Loneliness Remembers What Happiness Forgets (Dionne Warwick cover)
09 Lady Willpower (Gary Puckett cover)
10 When You Close Your Eyes (Carly Simon cover) [ft. Petra Haden]
11 Lenny’s Tune (Tim Hardin cover)
12 Some Say I Got Devil (Melanie cover)