Οι Metallica μοιράζονται εναλλακτική εκδοχή του "Sad But True"

To "Sad But True (Take 36 - February 5th, 1991)" περιλαμβάνεται στην πολυτελή επανέκδοση του "Black Album"

29/06/2021 @ 13:25

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ημέρες, οι Metallica αναμένονται να τιμήσουν την επέτειο 30 ετών από την κυκλοφορία του θρυλικού "Black Album" με μια σειρά κυκλοφοριών.

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει μια πλούσια επανέκδοση του ομότιτλου δίσκου του, για την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ, ενώ ταυτόχρονα θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ διασκευών "The Metallica Blacklist" με περιεχόμενο 53 εκτελέσεις στα 12 τραγούδια του δίσκου από διαφορετικούς καλλιτέχνες.

Επιπρόσθετα, στις 19 Οκτωβρίου, πρόκειται να βγει στην αγορά το φωτογραφικό βιβλίο "The Black Album in Black & White" με περιεχόμενο κλασικές και ακυκλοφόρητες εικόνες από την εποχή των ηχογραφήσεων και της επακόλουθης περιοδείας για τον δίσκο.

Στα πλαίσια της προώθησης του ογκώδους box set που θα συνοδεύει την επανακυκλοφορία του δίσκου, οι Metallica έδωσαν στη δημοσιότητα μια εναλλακτική εκδοχή του κλασικού κομματιού τους "Sad But True", το οποίο διαδέχεται δύο διαφοροποιημένες εκδοχές του "Enter Sandman", τις οποίες μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Μπορείτε να ακούσετε το "Sad But True (Take 36 - February 5th, 1991)", όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη μορφή του τραγουδιού, εδώ, το οποίο θα περιέχεται σε ένα από τα 14 CD της επανέκδοσης, που θα ονομάζεται "Rough & Alternate Mixes".

  • SHARE
  • TWEET