Οι Metallica θα εμφανιστούν σε «ανοιχτό» festival στη Νέα Υορκη

Το "Global Citizen Festival" στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών σε παγκόσμια κοινωνικά προβλήματα

27/07/2016 @ 11:51

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, οι Metallica θα εμφανιστούν στο «ανοικτό» "Global Citizen Festival" της φετινής χρονιάς.

Η παρέα του James Hetfield θα «ενώσει τις δυνάμεις της» με τον Eddie Vedder, τον Chris Martin, τον Cat Stevens και διάφορους άλλους καλλιτέχνες, στο πέμπτο κατά σειρά ετήσιο γεγονός, το οποίο στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών σε παγκόσμια κοινωνικά προβλήματα.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Central Park, στις 24 Σεπτεμβρίου με ζωντανό stream από το YouTube και το MSNBC και audio μετάδοση από το iHeartRadio.

Εισιτήρια θα κληρωθούν για αυτούς που κέρδισαν αρκετούς πόντους παίρνοντας μέρος στα "Global Citizen Challenges", που συμπεριελάμβαναν υπογραφές σε online αιτήματα και αποστολή σχετικών email και tweet.

Όπως αναφέρει ο οργανισμός: «Τα τελευταία πέντε χρόνια, εκατομμύρια πολίτες από όλο τον κόσμο έλαβαν μέρος σε έξι εκατομμύρια δράσεις με σκοπό την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων και προβλημάτων».

Και συνεχίζει: «Τα έως τώρα αποτελέσματα των δράσεων περιλαμβάνουν 130 δεσμεύσεις και ανακοινώσεις για αλλαγή πολιτικής οι οποίες θα επηρεάσουν τις ζωές 656 εκατομμυρίων ανθρώπων, μέχρι το 2030».

  • SHARE
  • TWEET