Αστυνομία: Με συνταγογραφούμενα φάρμακα βρέθηκε ο Prince

Το ρεπορτάζ του NBC αναφέρει πηγές στελεχών της αστυνομίας για τα νέα στοιχεία

28/04/2016 @ 13:27

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του NBC News, στελέχη της αστυνομίας επιβεβαίωσαν πως συνταγογραφούμενα παυσίπονα βρέθηκαν στην κατοχή του Prince όταν πέθανε, καθώς επίσης και σε άλλα μέρη στο σπίτι του. Δεν είναι ακόμα γνωστό αν αυτά έπαιξαν κάποιο ρόλο στον θάνατο του θρυλικού καλλιτέχνη. Οι τοπικές αρχές έχουν ζητήσει τη βοήθεια του DEA (Drug Enforcement Administration) για να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Ο Prince έφυγε από τη ζωή στο σπίτι του στην Μινεσότα την Πέμπτη 21 Απριλίου σε ηλικία 57 ετών. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, βρέθηκε στο ασανσέρ και ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε στις 10:07 π.μ. Η ιατροδικαστική εξέταση έχει ήδη λάβει χώρα, αλλά επισήμως δεν έχει επιβεβαιωθεί η αιτία θανάτου.

Το TMZ αναφέρει πως, μόλις πέντε πριν τον θάνατό του, ο τραγουδιστής είχε διακομιστεί σε κοντινό νοσοκομείο με υπερβολική δόση του ισχυρού παυσίπονου Percocet. Του έγινε ένεση με ναλοξόνη και έφυγε έπειτα από τρεις ώρες. Σύμφωνα με τις διαρροές που αναφέρει το NME, ο Prince έπαιρνε Percocet για να ανακουφιστεί από τα προβλήματα που είχε στο ισχίο.

  • SHARE
  • TWEET