Prince: Προς κυκλοφορία το περίφημο "Welcome 2 America"

Ακούστε το ομότιτλο κομμάτι από τον αδημοσίευτο προ δεκαετίας δίσκο του μουσικού

09/04/2021 @ 11:59

Ο όμιλος που διαχειρίζεται τα πνευματικά δικαιώματα της δισκογραφίας του Prince ανακοίνωσε την κυκλοφορία του περίφημου άλμπουμ "Welcome 2 America".

Ο εν λόγω δίσκος, που είχε ηχογραφηθεί το 2010 αλλά δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Ιουλίου.

Ο Prince, παρά το γεγονός πως σε περιοδεία του το 2011 είχε παρουσιάζει ζωντανά τραγούδια από τον δίσκο, με μερικά να αποκαλύπτονται και σε περιστασιακές ραδιοφωνικές πρεμιέρες, δεν τον είχε διαθέσει ποτέ προς πώληση.

Στο άλμπουμ, θα περιλαμβάνεται επίσης μια διασκευή στο "Stand Up And B Strong" των Soul Asylum, ενώ επιλεγμένες εκδόσεις του θα περιλαμβάνουν και ένα συναυλιακό φίλμ σε Blu-Ray που θα αποτυπώνει την προαναφερθείσα περιοδεία.

Μπορείτε να ακούσετε το ομότιτλο κομμάτι εδώ, και να προπαραγγείλετε τον δίσκο εδώ.

Welcome 2 America
01. Welcome 2 America
02. Running Game (Son of a Slave Master)
03. Born 2 Die
04. 1000 Light Years from Here
05. Hot Summer
06. Stand Up and B Strong (Soul Asylum cover)
07. Check the Record
08. Same Page, Different Book
09. When She Comes
10. 1010 (Rin Tin Tin)
11. Yes
12. One Day We Will All B Free

Welcome 2 America (Live at The Forum, April 28, 2011)
01. Joy in Repetition
02. Brown Skin (India.Arie cover)
03. 17 Days
04. Shhh
05. Controversy
06. Theme from “Which Way Is Up” (Stargard cover)
07. What Have You Done For Me Lately (Janet Jackson cover)
08. Partyman
09. Make You Feel My Love (Bob Dylan cover)
10. Misty Blue (Eddy Arnold cover)
11. Let’s Go Crazy
12. Delirious
13. 1999
14. Little Red Corvette
15. Purple Rain
16. The Bird (The Time cover – Prince composition)
17. Jungle Love (The Time cover – Prince composition)
18. A Love Bizarre (Sheila E. cover – Prince composition)
19. Kiss
20. Play That Funky Music (Wild Cherry cover)
21. Inglewood Swinging (cover of Kool & the Gang’s “Hollywood Swinging”)
22. Fantastic Voyage (Lakeside cover)
23. More Than This (Roxy Music cover)