Στην πρώτη θέση των βρετανικών charts οι Idles με το "Ultra Mono"

Ο τρίτος τους δίσκος κατέγραψε περισσότερες πωλήσεις από ότι τα επόμενα τέσσερα άλμπουμ της λίστας αθροιστικά

30/09/2020 @ 11:16

Η τελευταία ενημέρωση που παρείχε το Official Charts, αποκάλυψε πως ο τρίτος δίσκος των Idles, "Ultra Mono", σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των Βρετανικών charts.

O τρίτος δίσκος της post-punk μπάντας από το Bristol, κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή, και όπως διαφαίνεται, ξεπερνά τον, προκάτοχό του, "Joy As An Act Of Resistance", που είχε βρεθεί στην πέμπτη θέση της λίστας, την υψηλότερη έως σήμερα για το γκρουπ.

Ευνοούμενο από τις πωλήσεις φυσικών αντιτύπων, το "Ultra Mono" κατέγραψε περισσότερες πωλήσεις από ότι τα επόμενα τέσσερα άλμπουμ της λίστας αθροιστικά.

Συγκεκριμένα, το "Ultra Mono" διαδέχεται στη δεύτερη θέση, η πολυτελής επανέκδοση της συλλογής "Sign O' The Times" του Prince, που περιλαμβάνει και 45 ακυκλοφόρητα κομμάτια.

Στην τρίτη θέση, βρίσκεται ο, νικητής του Βραβείου Mercury, Michael Kiwanuka με το "Kiwanuka" το οποίο εισήλθε εκ νέου στα charts έπειτα από την επιτυχία του μουσικού, αποτελώντας τον δίσκο με τα περισσότερα downloads αυτή την εβδομάδα και ενώ τον Νοέμβριο του 2019 είχε φτάσει στην δεύτερη θέση.

Στις επόμενες δύο θέσεις, συναντώνται ο νέος, pop-punk δίσκος του Machine Gun Kelly, "Tickets To My Downfall", που προς το παρόν είναι και η κυκλοφορία με τα περισσότερα streams της εβδομάδας, καθώς και η επιστροφή των Deftones με το εξαιρετικό "Ohms".

  • SHARE
  • TWEET