Ο ντράμερ των Steel Panther θυμάται την δυσάρεστη συνάντησή του με τον Prince

«Ορίστε 100 δολάρια, πηγαίνετε να διορθώσετε τις ζημιές παιδιά»

25/08/2020 @ 11:07

Σε πρόσφατη διαδικτυακή του συνέντευξη στο Q104.3 στη Νέα Υόρκη, ο Stix Zadinia, ντράμερ των Steel Panther, ανακάλεσε την ιδιαίτερη συνάντηση που είχε η προηγούμενη μπάντα του με τον, αδικοχαμένο, Prince.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες ιστορίες που διηγούνται όσοι γνώρισαν τον μύθο της μουσικής, η συναναστροφή του Zadinia με τον Prince, σίγουρα μπορεί να θεωρηθεί δυσάρεστη για τον μουσικό. Όπως διηγήθηκε ο Zadinia:

«Ήμουν σε μια μπάντα πριν από πολλά χρόνια. Παίζαμε διασκευές disco στο San Francisco. Τότε, ο Prince έπαιζε στο Shark Tank, που ήταν το γήπεδο hockey του San Jose. Συνήθως, μετά τις συναυλίες του, έψαχνε κοντινά μπαρ, όπου ζητούσε να παίξει μικρά σετ, με είσοδο για τον κόσμο, αφήνοντας τα κέρδη του μπαρ στους ιδιοκτήτες.

Οπότε κάποια στιγμή έρχεται να παίξει και στο μπαρ που εμφανιζόμασταν τα βράδια. Εμείς, ήμασταν κάποιοι άγνωστοι και αυτός ο Prince. Δανείστηκε τον εξοπλισμό μας, κάτι που το κατανοώ, καθώς δεν ήθελε να φέρει εκεί τον δικό του. Έρχεται με μια ώρα καθυστέρηση και μας πετά έξω από τα καμαρίνια. Δεν μας επιτρεπόταν καν να τον κοιτάμε.

Ξεκινάει να παίζει στην κιθάρα του κιθαρίστα μας. Στο τέλος, την σηκώνει πάνω από το κεφάλι του και την πετάει πίσω του. Ο κιθαρίστας μας κοιτούσε απορημένος.

Τότε, πιάνει το μπάσο. Το τοποθετεί διαγώνια στο έδαφος, στηρίζοντάς το στα τύμπανα. Με τα λεπτοκαμωμένα του πόδια τότε, το κλωτσάει στο λαιμό και το σπάει.

Μετά το πέρας της εμφάνισής του, πάμε στον μάνατζερ του και ζητάμε τον λόγο. Αυτός τότε, πιάνει τον κιθαρίστα μας και του δίνει 100 δολάρια. Μετά δίνει στον μπασίστα μας άλλα 100 δολάρια και μας λέει, ορίστε, πηγαίνετε να διορθώσετε τις ζημιές παιδιά.

Μετά έφυγαν και εμείς μείναμε εκεί, απορημένοι. Ήταν μια πραγματικά αγενής συμπεριφορά».

  • SHARE
  • TWEET