Οι Mayhem δηλώνουν «αναστατωμένοι» από video των Metallica

Οι Νορβηγοί καταφέρονται και κατά της ταινίας "Lords Of Chaos", που έχει μπει πλέον στο στάδιο της παραγωγής

18/02/2017 @ 17:59

Το φιλμ "The Lords Of Chaos", που βασίζεται στο αμφιλεγόμενο βιβλίο του 1998, "Lords Of Chaos: The Bloody Rise Of The Satanic Metal Underground", το οποίο πραγματεύεται την ιστορία του black metal και φέρει τις υπογραφές των Michael Moynihan και Didrik Søderlind, έχει πλέον μπει στο στάδιο της παραγωγής.

Και, παραδόξως, περιγράφεται ως «το "Trainspotting" της γενιάς του 2000».

Ο Fenriz των Darkthrone έχει ανοικτά εκφράσει σφοδρές αντιρρήσεις για την εν λόγω παραγωγή και ο μπασίστας των Mayhem, Necrobutcher, δήλωσε το 2015 ότι θα κάνει «τα πάντα για να μην γίνει αυτή η ταινία».

Σε μια νέα συνέντευξή του στο Rolling Stone, σχετική με την επερχόμενη περιοδεία των Mayhem όπου θα παίζουν το άλμπουμ-σημείο αναφοράς τους, "De Mysteriis Dom Sathanas", τα μέλη της μπάντας έδωσαν κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με τα προβλήματά τους με την ταινία, αναφέροντας ότι δεν έγινε ποτέ κάποια επαφή μαζί τους για το θέμα:

«Ήρθαν σε επαφή με όλους πίσω από την πλάτη μας, το προσωπικό μας, όλους όσους συνδέονται με μας, με έναν πολύ ύπουλο τρόπο».

Και ο Necrobutcher συνεχίζει: «Είναι ο λάθος τρόπος να πλησιάσεις κάποιον. Κάνεις μια ταινία για ένα συγκρότημα; Οι πρώτοι που θα πρέπει να προσεγγίσεις είναι το ίδιο το συγκρότημα για να ζητήσεις την άδεια να κάνεις χρήση της μουσικής του. Μην έρχεσαι εκ των υστέρων γιατί δεν θα την δώσουμε τότε».

«Πιστεύω πως όλοι όσοι γνωρίζουν καλά το Νορβηγικό black metal, ξέρουν πως το βιβλίο είναι χάλια και όλοι είμαστε αρνητικοί και επιφυλακτικοί για να γυριστεί και σε ταινία», προσθέτει ο Ruch.

Ο τραγουδιστής, Attila Csihar, ανέφερε επίσης ότι αναστατώθηκε πολύ από το video των Metallica για το τραγούδι "ManUNkind" και το παρομοίασε με τον να γυρίσουν οι Mayhem ένα clip με κάποιον ηθοποιό να υποδύεται τον Cliff Burton, αλλά ξεκαθάρισε πως ακόμη σέβεται την μπάντα.

Υλικό και φωτογραφίες από την γυρίσματα στην Νορβηγία έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο, αλλά δεν υπάρχει ακόμη καμιά πληροφορία για την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.

Δείτε εδώ ένα σχετικό video και παρακάτω την αφίσα του φιλμ και κάποιες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο MetalSucks.

  • SHARE
  • TWEET