Joey DeMaio: «Γιατί αποφάσισα να ξεκινήσω το podcast "Words Of Power"»

«Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πως δεν ντρέπομαι όσον αφορά τις ομιλίες»

18/11/2020 @ 12:29

Πριν λίγες εβδομάδες, ο ιθύνων νους των Manowar, Joey DeMaio, ξεκίνησε ένα νέο podcast ονόματι "Words Of Power".

To πρώτο επεισόδιο, βρίσκει τον μουσικό να δίνει συνέντευξη στον Kevin P. McAuliffe, διάσημο video editor με τον οποίο συνεργάζεται αυτή την περίοδο πάνω στην ολοκλήρωση ενός επερχόμενου DVD και Blu-Ray για τους Manowar.

Ο DeMaio, εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να ξεκινήσει το δικό του podcast, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Πολλοί από τον οικογενειακό και φιλικό μου κύκλο με έχουν ενθαρρύνει κατά καιρούς να ξεκινήσω κάτι τέτοιο. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πως δεν ντρέπομαι όσον αφορά τις ομιλίες, και πάντα μου λένε πως οι ιστορίες και οι εμπειρίες που είχα, τόσο με τους Manowar όσο και στη ζωή γενικότερα, θα μπορούσαν να εκτιμηθούν πολύ από τον κόσμο.

Η αλήθεια είναι πάντως, πως πάντα ήθελα να κάνω κάτι παρόμοιο.

Έχω εκπαιδεύσει και λειτουργήσει ως μέντορας για πολλούς ανθρώπους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, και με ανταμείβει ιδιαίτερα το να γνωρίζω πως συνέβαλλα στο να βελιτώσω τη ζωή κάποιου άλλλου, ειδικά όταν μου το λένε, ακόμη και αν η βελτίωση ήταν σχεδόν μηδαμινή.

Σε κάνει να νιώθεις πως πραγματικά πέτυχες κάτι.

Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, βρέθηκα αντιμέτωπος με πολλές δυσκολίες στη ζωή μου, αλλά είχα και την ευλογία να υπάρχουν θετικά γεγονότα που ισορρόπησαν την κατάσταση προς το καλύτερο. Είναι υπέροχο το συναίσθημα να ξέρω πως μπορώ να προσφέρω κάτι πέραν της μουσικής στον κόσμο που μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό και βοηθητικό για αυτούς.

Ελπίζω λοιπόν αυτό το podcast να σας βοηθήσει όλους να ζήσετε μια ζωή δυναμική. Δεν είναι απλά λόγια, αλλά μια συλλογιστική,  και ελπίζω να συνδεθείτε μαζί της όπως συνέβη και με εμένα».

Υπενθυμίζουμε πως το 2019 οι Manowar κυκλοφόρησαν το νέο τους EP, "The Final Battle I", που θεωρείται το πρώτο μέρος μιας τριλογίας, ενώ η συναυλία που παραχώρησαν στα πλαίσια του Release Athens την ίδια χρονιά, αναδείχθηκε ως μια από τις καλύτερες συναυλίες στην Ελλάδα για την προηγούμενη δεκαετία από τη συντακτική ομάδα του Rocking.gr.

Οι Manowar αναμένονται να πραγματοποιήσουν περιοδεία για τα 40 τους χρόνια, αρχής γενομένης από τη Γερμανία τον Απρίλιο του 2021.

Δείτε επίσης:

Manowar: 100 Fan Facts

«A Buyer's Guide»: Manowar

  • SHARE
  • TWEET