Νέο single από τον επερχόμενο δίσκο των Liquid Tension Experiment

Δείτε το videoclip του "Beating The Odds"

26/02/2021 @ 16:47

Το θρυλικό progressive supergroup των Liquid Tension Experiment πρόκειται να κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο μετά από 22 χρόνια. Το "LTE3" αναμένεται στις 26 Μαρτίου και το πρώτο δείγμα που ακούσαμε από αυτό είναι το "The Passage Of Time".

Τώρα, το σχήμα των Rudess, Portnoy, Petrucci και Levin δίνει στην δημοσιότητα ένα ακόμα κομμάτι με τίτλο "Beating The Odds" και εδώ μπορείτε να δείτε το videoclip του.

«Αν οι Liquid Tension Experiment είχαν ποτέ ένα prog pop hit, θα ήταν αυτό» είπε για το "Beating The Odds" ο John Petrucci.

«Το "Beating The Odds" είναι το δεύτερο κομμάτι που γράψαμε στις πρόβες του "LTE3". Για αστείο αναφερόμουν σε αυτό σαν το feel-good κομμάτι της πανδημίας στο στούντιο, καθώς έχει έναν χαρούμενο τόνο... αλλά, επίσης, κάνει ορισμένες πολύ ωραίες μουσικές εναλλαγές από το μεγαλειώδες μελωδικό ρεφρέν και το επινοητικό τέλος μέχρι τα σκοτεινά θέματα στο solo» δήλωσε ο Mike Portnoy για το δεύτερο single του "LTE3".

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε την άποψη του Χρήστου Καραδημήτρη για τους Liquid Tension Experiment, αλλά και την αναγκαιότητα ή μη της επιστροφής του Mike Portnoy στους Dream Theater

  • SHARE
  • TWEET