Linkin Park: Δώδεκα φορές πλατινένιο το "Hybrid Theory" στις Η.Π.Α.

Το ντεμπούτο της μπάντας κλείνει τον Οκτώβριο 20 χρόνια από την κυκλοφορία του

23/09/2020 @ 10:38

Στις 11 Σεπτεμβρίου, το κλασικό ντεμπούτο των Linkin Park, "Hybrid Theory", αναδείχθηκε πλατινένιο για δωδέκατη φορά στα 20 χρόνια που κυκλοφορεί.

Η κατηγοριοποίηση, που γίνεται μέσω του οργανισμού RIAA (Recording Industry Association of America), προϋποθέτει την πώληση ενός εκατομμυρίου αντιτύπων για την ανάδειξη ενός δίσκου ως πλατινένιου. Το "Hybrid Theory" τον περασμένο Σεπτέμβριο ξεπέρασε τα 12 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις συνολικά στην ύπαρξή του.

Υπενθυμίζουμε πως στις 9 Οκτωβρίου, οι Linkin Park αναμένονται να επανακυκλοφορήσουν τον δίσκο, με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων από την κυκλοφορία του, μέσω της Warner.

Ανάμεσα στις διάφορες μορφές που θα έχει η επανέκδοση, περιλαμβάνεται και ένα πολυτελές box set που θα περιέχει μεταξύ άλλων, πέντε CD, τρία βινύλια, τρία DVD, λεύκωμα 80 σελίδων με ακυκλοφόρητο οπτικό υλικό, καθώς και μια αφίσα του εκλιπόντα Chester Bennington.

Φυσικά, κάθε μορφή της επανέκδοσης, φυσική ή ψηφιακή, θα περιλαμβάνει και το "B-Side Rarities" με δώδεκα δυσεύρετα κομμάτια από την εποχή του "Hybrid Theory", ενώ θα δωθούν και στη δημοσιότητα ακυκλοφόρητα demos, με τη μπάντα να έχει κυκλοφορήσει ήδη το "She Couldn't".

  • SHARE
  • TWEET