Λευκή Συμφωνία: Νέο video clip και ημερομηνίες συναυλιών

Για το τραγούδι "Εκεί Που Ο Άνεμος Ρωτάει Για Εσένα"

24/01/2021 @ 20:21

Οι Λευκή Συμφωνία διαθέτουν ένα ακόμη video clip τραγουδιού από το περσινό, αξιόλογο άλμπουμ τους "Σαν Τον Ήλιο", που αποτέλεσε την επιστροφή τους στην δισκογραφία μετά από 24 χρόνια.

Μπορείτε να δείτε το video του "Εκεί Που Ο Άνεμος Ρωτάει Για Εσένα" στο επίσημο κανάλι του συγκροτήματος στο YouTube.

Το συγκρότημα έχει προγραμματίσει να εμφανιστεί στις 6 Μαρτίου στο Μπέργκαμο της Ιταλίας και το Midnight Club.

Το φθινόπωρο του 2021, οι Λευκή Συμφωνία πρόκειται να συμμετάσχουν στο 1ο Street Dreams Festival, στο Στάδιο Στίβου του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου (Αθήνα, Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου).

Θα εμφανιστούν ακόμη σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα με τους Algiers, την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στο Εightball και την επόμενη μέρα στο Temple.

Τον περασμένο Αύγουστο κυκλοφόρησε το τραγούδι "Black Twilight" σε στίχους και μουσική του Θοδωρή Δημητρίου.

Ήταν η δεύτερη φορά που οι Λευκή Συμφωνία διαθέτουν επίσημα μουσική στην αγγλική γλώσσα, καθώς στην έκδοση του ομώνυμου άλμπουμ τους σε CD υπάρχουν τα κομμάτια "Taste It", "Mighty Wings", "Wheel Of Dreams" και "Move The World".

Στο μεγάλο αφιέρωμα του Rocking για τα 100 καλύτερα άλμπουμ ελληνόφωνου rock, ανεξαρτήτως είδους και εποχής, συμπεριλήφθηκε η δεύτερη δουλειά του συγκροτήματος "Ηχώ Του Πόθου" από το 1988.

Στο πρώτο μέρος με ιστορίες πίσω από τα 100 καλύτερα άλμπουμ ελληνόφωνου rock, ο Θοδωρής Δημητρίου αναφέρθηκε στην δημιουργία του δίσκου και την απήχηση που είχε το συγκρότημα εκείνη την περίοδο στο εξωτερικό.

  • SHARE
  • TWEET