O Jon Schaffer αναβιώνει την μπάντα που προηγήθηκε των Iced Earth

Σύντομα στην αγορά το EP των Purgatory - διαθέσιμο το πρώτο τραγούδι

26/10/2018 @ 14:16

Ο ηγέτης των Iced Earth, Jon Schaffer, αναβιώνει τους Purgatory με τους παλιούς τους συνεργάτες, για την κυκλοφορία ενός EP πέντε τραγουδιών.

Το EP υπό τον τίτλο "Jon Schaffer's Purgatory" αναμένεται να βγει στην αγορά στις 21 Δεκεμβρίου, ενώ διατίθεται ήδη για ακρόαση το "Dracula".

Ακούστε το εδώ

Και τα πέντε τραγούδια που ηχογραφήθηκαν εκ νέου προσφάτως, γράφτηκαν στο διάστημα μεταξύ 1985 και 1987, πριν δηλαδή ο Schaffer αλλάξει το όνομα του συγκροτήματος από Purgatory σε Iced Earth.

Το βινύλιο και το CD θα περιλαμβάνουν σημειώσεις και σχόλια των Jon Schaffer, Gene Adam (φωνή), Greg Seymour (τύμπανα) και Bill Owen (κιθάρες), με απόντα δυστυχώς τον μπασίστα Richard Bateman που έφυγε φέτος από την ζωή σε ηλικία 50 ετών, προδoμένος από την καρδιά του.

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον φυσικά παρουσιάζει η συμμετοχή του Gene Adam, τραγουδιστή στο full-length ντεμπούτο των Iced Earth, το 1990.

Περισσότερα για «τα έργα και τις ημέρες» των Iced Earth μπορείτε να διαβάσετε εδώ, στον σχετικό οδηγό δισκογραφίας που επιμελήθηκε ο Κώστας Πολύζος.

"Jon Schaffer's Purgatory" tracklist:

1. In Your Dreams (4:55)
2. Dracula (6:08)
3. In Jason’s Mind (5:03)
4. Jack (4:00)
5. Burning Oasis (5:38)

  • SHARE
  • TWEET