Πέθανε ο Joey Jordison

Η είδηση έγινε γνωστή από την οικογένεια του πρώην ντράμερ των Slipknot

28/07/2021 @ 00:19

Όπως έγινε γνωστό μέσω της οικογένειάς του, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών ο πρώην ντράμερ των Slipknot, Joey Jordison.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε την Τρίτη, 27 Ιουλίου, η οποία, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για τα αίτια του θανάτου του διάσημου μουσικού, αναφέρει πως απεβίωσε ήρεμα στον ύπνο του στις 26 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με μεγάλη μας θλίψη μοιραζόμαστε την είδηση πως ο Joey Jordison, διάσημος ντράμερ, μουσικός και καλλιτέχνης, απεβίωσε ήρεμα κατά τη διάρκεια του ύπνου του στις 26 Ιουλίου 2021. Ήταν 46 ετών.

Όσοι τον ήξεραν, αντιλαμβάνονταν την ευφυία και την αντίληψή του, την ευγενική του προσωπικότητα, τη μεγάλη του καρδιά και την αγάπη του για οτιδήποτε είχε να κάνει με την μουσική και την οικογένεια. Η οικογένεια του Joey ζητάει από τους φίλους, δημοσιογράφους και θαυμαστές του να δείξουν κατανόηση τη θέλησή μας για ιδιωτικότητα και ηρεμία σε αυτές τις απίστευτα δύσκολες ώρες».

Σημειώνεται πως ο σπουδαίος ντράμερ, κομβικός στην ανάδειξη και καθιέρωση των Slipknot, αποχώρησε από το συγκρότημα το 2013, αποκαλύπτοντας πριν μερικά χρόνια πως ρόλο στην απόφαση του χωρισμού των δρόμων των δυο πλευρών, διαδραμάτισε το γεγονός πως έπασχε από εγκάρσια μυελίτιδα.

Ο Jordison στην πορεία ίδρυσε το προσωπικό του σχήμα, Scar The Martyr καθώς και το supergroup των Sinsaenum.

  • SHARE
  • TWEET