Οι In Flames στηρίζουν τους εργαζόμενους στην μουσική βιομηχανία

Παράλληλα με την κυκλοφορία ενός νέου videoclip για το "Stay With Me", διαθέτουν τα έσοδα από πωλήσεις καινούργιου t-shirt για τη στήριξη των συνεργατών τους

23/11/2020 @ 18:03

Οι Σουηδοί In Flames ξεκίνησαν μια καινούργια καμπάνια με τίτλο United We Will Mosh και την οποία υποστηρίζουν με το νέο τους videoclip για το "Stay With Me" από το "I, The Mask" του 2019. 

Το οπτικό υλικό του "Stay With Me" αποτελείται από μια συλλογή αποσπασμάτων από ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος θέλοντας να τονίσει την έλλειψη συναυλιών αυτή την περίοδο.

Επιπλέον, οι In Flames συνεργάζονται με τις οργανώσεις Save Our Stages (U.S.), Let The Music Play (U.K.), Stagehand (U.K.), Red Alert (D.E.) και Save Live Events Now (U.S.), παροτρύνοντας τους οπαδούς τους να στηρίξουν οικονομικά τους εργαζόμενους στην μουσική βιομηχανία.

Οι ίδιοι με τη σειρά τους κυκλοφόρησαν ένα t-shirt, το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε εδώ, με τα έσοδα από τις αγορές να πηγαίνουν στους συνεργάτες της μπάντας για τις περιοδείες ενώ η ζωντανή μουσική με την παρουσία κόσμου έχει μπει στον πάγο.

Να θυμίσουμε εδώ ότι φέτος οι In Flames επανακυκλοφόρησαν το "Clayman", για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Δείτε εδώ το videoclip του "Stay With Me"  από το "Ι, The Mask".

  • SHARE
  • TWEET