Κερδίστε προσκλήσεις για την συναυλία των Godspeed You! Black Emperor

Το Rocking σε στέλνει στο Ηρώδειο την Παρασκευή 15 Ιουλίου

06/07/2022 @ 16:25

Η καλλιτεχνική κολεκτίβα-φαινόμενο της διεθνούς post-rock σκηνής Godspeed You! Black Emperor έρχεται στην Ελλάδα για μια υπερβατική συναυλιακή εμπειρία, την Παρασκευή 15 Ιουλίου στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Από την ίδρυσή τους στο Μόντρεαλ του Καναδά το 1994 από τους Efrim Menuck, Mauro Pezzente και Mike Moya έως και σήμερα, το σχήμα αναζητά διαρκώς νέες μουσικές φόρμες. Ο πειραματισμός χωρίς όρια και «ταμπέλες», οι μεγάλες ενορχηστρώσεις και τα ονειρικά ambient ηχητικά τοπία των Godspeed You! Black Emperor συνθέτουν ένα πρωτοποριακό μουσικό σύμπαν που μαγεύει εδώ και δύο δεκαετίες το φανατικό κοινό τους και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού.

Oι GYBE έχουν αποκτήσει ένα αδιαμφησβήτητα πολύ δυνατό όνομα για τις ζωντανές τους εμφανίσεις που συνδυάζουν τις υπνωτιστικές στιγμές τους με πολύ έντονες δυναμικές εκρήξεις, προβολές video που απογειώνουν την εμπειρία και δίνουν ενίοτε μια απρόσμενα κινηματογραφική αίσθηση.

Το Rocking σου δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσεις ζωντανά τους Godspeed You! Black Emperor!

Κάνε tag στα σχόλια του post που ακολουθεί δυο φίλους σου αναφέροντας προεραιτικά την καλύτερη συναυλία των Godspeed You! Black Emperor στην Ελλάδα και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις μία διπλή πρόσκληση για την συναυλία του κορυφαίου post-rock σχήματος την Παρασκευή 15 Ιουλίου στο στο Ηρώδειο, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Περιμένουμε την συμμετοχή σου μέχρι την Δευτέρα 11 Ιουλίου.

Καλή επιτυχία!

  • SHARE
  • TWEET