Ghost: Στη δημοσιότητα video για το τραγούδι "Life Eternal"

Περιλαμβάνει αποσπάσματα από την τελευταία τους συναυλία για την προώθηση του "Prequelle"

04/03/2021 @ 12:12

Οι Ghost έδωσαν στη δημοσιότητα ένα video για το τραγούδι "Life Eternal".

Το ασπρόμαυρο clip, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, περιλαμβάνει υλικό από την τελευταία συναυλία της μπάντας για την προώθηση του "Prequelle".

Συγκεκριμένα, πριν ένα χρόνο, στις 3 Μαρτίου 2020, το σουηδικό συγκρότημα εμφανίστηκε στο Palacio de los Deportes στο Mexico City, όπου και εκεί έγινε η αποκάλυψη του Papa Emeritus IV, διαδόχου του Cardinal Copia.

Κατά αυτόν τον τρόπο, το συγκρότημα κλείνει οριστικά τον κύκλο του τέταρτου δίσκου του, ενώ ως γνωστόν, προετοιμάζει τον διάδοχό του.

Υπενθυμίζουμε πως και οι τέσσερις στούντιο δίσκοι των Ghost περιλαμβάνονται στα 100 rock άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας, όπως αναδέιχθηκαν από τη συντακτική ομάδα του site ενώ το "Prequelle" συγκεκριμένα περιλαμβάνεται και στη λίστα μας με τα 30 καλύτερα άλμπουμ της δεκαετίας.

Πρόσφατα, οι Σουηδοί παρέλαβαν το βραβείο Music Export Prize 2019 στη χώρα τους, ενώ έχασαν και μια δικαστική διαμάχη με εταιρεία αλκοολούχων ποτών.

Επιπρόσθετα, εδώ μπορείτε να δείτε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Tobias Forge ως Papa Emeritus IV, όπου μαζί με τους Hellacopters διασκεύασαν Rolling Stones.

Δείτε επίσης:

Ghost: «Καμία σπουδαία rock μπάντα δεν λειτουργούσε σε πλήρως δημοκρατική βάση»

  • SHARE
  • TWEET