Ακούστε το καινούριο single των Fever 333

To "Bite Back" θα περιλαμβάνεται στην επερχόμενη κυκλοφορία της μπάντας

20/10/2020 @ 11:38

Οι Fever 333 έδωσαν στη δημοσιότητα ένα καινούριο single.

To "Bite Back", όπως ονομάζεται το νέο κομμάτι των ταχύτατα ανερχόμενων metallers, και το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ, δημιουργήθηκε έπειτα από την συμμετοχή του frontman της μπάντας, Jason Aaron Butler, σε διαδηλώσεις τον Μάιο για 13 συνεχόμενες μέρες, που ως γνωστόν ξέσπασαν έπειτα από τη δολοφονία του George Floyd:

«Αυτό το τραγούδι περιλαμβάνει όλα όσα είδα αυτές τις 13 μέρες και όσα ένιωσα πως χρειάζονταν να συμβούν. Είδα κτήρια να καίγονται. Είδα μάχες στους δρόμους. Είδα λευκούς συμμάχους να στέκονται μπροστά στην εθνοφυλακή της χώρας επειδή ήξεραν πως διαθέτουν μια δύναμη που οι μαύροι διαδηλωτές από πίσω τους δεν είχαν.

Τι περιμένατε; Όταν στριμώχνεις οποιαδήποτε ύπαρξη στη γωνία για τόσο καιρό, και τους αποκαλύπτεις το πόσο γρήγορα μπορεί να αφαιρεθεί η ζωή τους, δεν μπορώ να αντιληφθώ πως υπάρχει άλλη εναλλακτική από το να πολεμήσει και να αντισταθεί».

Το "Bite Back" θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο "Wrong Generation" EP που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου.

Η μπάντα, που προηγουμένως μες την χρονιά είχε κυκλοφορήσει το εξαιρετικό single "Supremacy", που θα περιλαμβάνεται επίσης στο EP, θα πραγματοποιήσει και διαδικτυακή περιοδεία για την προώθηση του "Wrong Generation", ονόματι "Worldwide D333monstrations For The Wrong Generation" που ξεκινά στις 23 Οκτωβρίου και, θα διεξαχθεί σε ένα ειδικά διαμορφωμένο στούντιο με LED εξοπλισμό, με την κάθε εμφάνιση να μεταδίδεται σε διαφορετική ζώνη ώρας:

23 London 8:00PM UK / Europe 9:00PM CEST
24 Los Angeles 8:00PM PST
27 Sydney 7:00PM AEST / Tokyo 8:00PM JST
28 New York 9:00PM EST
29 Moscow 9:00PM MST
30 Chicago 8:00PM CST / Mexico City 8:00PM CDT

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Wrong Generation". Υπενθυμίζουμε πως το 2019 οι Fever 333 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους "Strength In Numb333rs", ενώ είχαν προταθεί και για βραβείο Grammy με το τραγούδι "Made An America".

1. BITE BACK
2. BLOCK IS ON FIRE
3. WRONG GENERATION
4. U WANTED A FIGHT
5. WALK THROUGH THE FIRE
6. FOR THE RECORD ft. Walter Delgado (Rotting Out)
7. LAST TIME
8. SUPREMACY

  • SHARE
  • TWEET