Dino Cazares: «Θα ήθελα να δώσω την ευκαιρία σε κάποιον άγνωστο τραγουδιστή»

Ο ιδρυτής των Fear Factory μιλάει για τον αντικαταστάτη του Burton C. Bell

23/04/2021 @ 13:06

Οι Fear Factory κυκλοφόρησαν το πρώτο κομμάτι τους εδώ και πέντε χρόνια με τίτλο "Disruptor" από τον επερχόμενο δίσκο "Aggression Continuum", ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιουνίου.

Το νέο άλμπουμ περιλαμβάνει τον Dino Cazares, ιδρυτή, κιθαρίστα και συνθέτη, τον ντράμερ Mike Heller και τον πρώην τραγουδιστή και συνιδρυτή, Burton C. Bell, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από την μπάντα μετά από διένεξη με τον πρώτο.

Σε νέα συνέντευξη που έδωσε στον Jamey Jasta των Hatebreed, ο Cazares ρωτήθηκε για το αν θα έκανε νέο δίσκο με αντικαταστάτη του Bell και απάντησε: «Ε, σίγουρα θα κάνουμε έναν δίσκο με νέο τραγουδιστή. Σίγουρα θα συνεχίσουμε με κάποιον άλλο. Προφανώς, όλοι γνωρίζουν ότι ο Burton έφυγε από την μπάντα, για οποιουσδήποτε λόγους».

«Πολλοί λένε, (ο νέος τραγουδιστής των Fear Factory) θα είναι ο Howard Jones (πρώην των Killswitch Engage), o Jamey Jasta (Hatebreed) ή ο Mark Hunter (Chimaira). Ο κόσμος προτείνει ένα σωρό διαφορετικούς ανθρώπους. Όσο και αν τους αγαπώ, θα ήθελα να δώσω την ευκαιρία σε κάποιον άγνωστο. Θέλω να βρω κάποιον - ένα καθαρό ταλέντο, και να φέρω τον τύπο, και να μπορεί να βγάζει αυτά τα όμορφα, μελωδικά φωνητικά κάθε βράδυ. Το "Resurrection", το "Linchpin" - όλα αυτά τα μελωδικά κομμάτια, θέλω κάποιον να μπορεί να τα διαχειριστεί άψογα» συνέχισε ο Cazares.

Ο ιδρυτής των Fear Factory δήλωσε πως έχει κάποιους υπόψη του, αλλά δεν έχει ακόμα πάρει την απόφασή του. «Είναι αρκετοί που δεν μπορούν να κάνουν βαριά και αυτού του είδους τα φωνητικά με αυτόν τον τρόπο. Εννοώ, ακούς πολλές screamo μπάντες να ουρλιάζουν, αλλά όταν βαραίνουν ακούγονται σαν τους Blink-182. Ή κάποιοι μπορούν να κάνουν τα μελωδικά, αλλά δεν καταφέρνουν τα όμορφα εκρηκτικά φωνητικά».

  • SHARE
  • TWEET