Ακούστε το πρώτο single από την επιστροφή των Fear Factory

Το σχήμα του Dino Cazares θα κυκλοφορήσει εντός της χρονιάς τον νέο του δίσκο

16/04/2021 @ 11:21

Παρά τις διαφορές που έχουν προκύψει μεταξύ αυτού και του Burton C. Bell, o Dino Cazares αναμένεται εντός της χρονιάς να κυκλοφορήσει τον νέο δίσκο των Fear Factory.

Συγκεκριμένα, το "Aggression Continuum", όπως θα ονομάζεται, θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιουνίου, με τον Cazares να αποφασίζει να διατηρήσει τα φωνητικά του Bell στο ακέραιο, παρά την πρόσφατη αποχώρηση του τελευταίου.

Ο δίσκος, είχε ηχογραφηθεί από το 2017, αλλά η κυκλοφορία του καθυστέρησε εξαιτίας νομικών προβλημάτων για τα πνευματικά δικαιώματα που είχαν προκύψει μεταξύ των δύο ανδρών και των πρώην μελών, μια κατάσταση που οδήγησε και στην απόφαση, με αιχμές για προσωπικά προβλήματα, του Bell να αποχωρήσει από το σχήμα.

Ο Cazares, ολοκλήρωσε την παραγωγή του άλμπουμ και έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα, για το τραγούδι "Disruptor", που διατηρεί στο ακέραιο όλα τα αναγνωρίσιμα  χαρακτηριστικά του ήχου των Fear Factory.

Μείνετε συντονισμένοι στο Rocking για κάθε νεότερη πληροφορία, αναφορικά με το άλμπουμ που προβλέπεται να είναι το κλείσιμο ενός κύκλου για το ιστορικό συγκρότημα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Aggression Continuum", ενώ υπενθυμίζουμε πως ο πιο πρόσφατος δίσκος του συγκροτήματος ήταν το προ εξαετίας "Genexus".

1. Recode
2. Disruptor
3. Aggression Continuum
4. Purity
5. Fuel Injected Suicide Machine
6. Collapse
7. Manufactured Hope
8. Cognitive Dissonance
9. Monolith
10. End Of Line

  • SHARE
  • TWEET