Έχασε το πόδι του ο ντράμερ των The Ghost Inside

Αλλά υπόσχεται ότι θα ξαναπαίξει ντραμς, διαβάστε τις δηλώσεις του

16/01/2016 @ 18:14

Ο Andrew Tkaczyk, ντράμερ του αμερικάνικου metalcore συγκροτήματος The Ghost Inside, αποκάλυψε ότι έχασε το πόδι του, έπειτα από ένα πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε το λεωφορείο της μπάντας τον περασμένο Νοέμβριο.

Το ατύχημα έλαβε χώρα κοντά στο El Paso, όταν το λεωφορείο που επέβαινε το συγκρότημα συγκρούστηκε με ένα φορτηγάκι, του οποίου οι δύο επιβαίνοντές σκοτώθηκαν.

Ο Andrew ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram με το ακόλουθο μήνυμα:

«Λοιπόν, οι φήμες είναι αληθινές! Δυστυχώς, όντως έχασα το πόδι μου στο ατύχημα.

Πρόκειται για έναν τραυματισμό μεταξύ πολλών άλλων, όπως κατάγματα στα πλευρά, σπονδυλική στήλη και ισχίο και σχίσιμο συνδέσμου στροφικού πετάλου.

Διατηρώ θετική διάθεση απ' όταν ξύπνησα, έπειτα από κώμα δέκα ημερών τον Νοέμβριο, και διαπίστωσα το χαμένο μου πόδι. Δεν θα το αφήσω να με σταματήσει, δεν με νοιάζει τι λένε. Με περιμένει μεγάλος δρόμος, αλλά θα παίξω πάλι ντραμς. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο κιτ. Δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω χωρίς την αγάπη και τη στήριξη των αδερφών μου στους TGI και το crew, τους φίλους, τους οπαδούς και την οικογένεια. Σας ευχαριστώ όλους.»

Και τα πέντε μέλη του συγκροτήματος είναι ζωντανά και αναρρώνουν, σε αντίθεση με τον οδηγό του λεωφορείου και τους επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος.

  • SHARE
  • TWEET