Stephen Carpenter (Deftones): «Η Γη είναι επίπεδη»

Ο κιθαρίστας των Deftones προχώρησε σε ορισμένες προκλητικές απόψεις σχετικά με την πανδημία και τα εμβόλια μεταξύ άλλων

13/11/2020 @ 10:57

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο podcast Tin Foil Hat with Sam Tripoli, ο κιθαρίστας των Deftones, Stephen Carpenter, προχώρησε σε ορισμένες προσωπικές αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν αρκετές αντιδράσεις.

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει πως η Γη είναι επίπεδη, απάντησε: «Φυσικά. Αν νομίζεις ότι ζεις σε μια περιστρεφόμενη, ιπτάμενη σφαίρα στο διάστημα, τότε ανήκεις σε μια αίρεση. Ξέρω ότι δεν ισχύει αυτό. Τωρα, τι πραγματικά ισχύει και σε τι βάθος πάει, αυτό μένει ακόμα να ανακαλυφθεί και ο κόσμος το ψάχνει». Ο Carpenter συνέχισε ισχυριζόμενος πως «το μόνο πράγμα που έχει πάει στο διάστημα είναι η φαντασία του ανθρώπου».

Ο Carpenter αποκάλυψε την φιλοσοφία ζωής του σε κάποιο σημείο. «Εδώ είναι τρία πράγματα που χρειάζεσαι για να διατηρήσεις την διαύγεια σου μέσα σε όλη αυτη την διανοητική τρέλα. Να θυμάσαι τρία πράγματα. Πρώτον, προβολή. Δεύτερον, αυξητισμός. Τρίτον, δαιμονοποίηση των πάντων. Ο κόσμος προβάλλει τους δαίμονες του και αυξητικά γίνεται και χειρότερος».

Για το θέμα του κορωνοϊού και την ιδέα του εμβολίου, ο κιθαρίστας των Deftones απάντησε: «Ποτέ δεν υπήρξε κάποιο εμβόλιο που να δούλεψε. Όλα τα δηλητήρια, δεν μπορείς να τα βγάλεις από το σώμα σου, δεν έχει τρόπο να τα διώξει, μένουν μαζί σου για πάντα και εσύ απλά υποφέρεις με ό,τι συμβεί».

Όταν αναφέρθηκε το εμβόλιο κατά της πολιομυελίτιδας, ο Carpenter υπαναχώρησε λέγοντας: «Ποτέ δεν τον εξαλείψαμε. Ποτέ δεν μάθαμε... Είμαι ευγνώμων για τον COVID, που μου έμαθε την πραγματική θεωρία των μικροβιων, ότι δηλαδή ο ιός είναι κάτι που παράγει το σώμα. Δεν μπορείς να κολλήσεις έναν ιό από κάποιον. Αναπτύσσεις ιούς επειδή έχεις μέσα σου κάποιο είδος τοξίνης ή δηλητήριο. Και αυτοί κατασκευάζουν τον ιό για να τους καθαρίσει από το σώμα».

Ο Carpenter θεωρεί πως «οι μάσκες δεν κάνουν τίποτα εξαιτίας της νομικής διατύπωσης πάνω στα κουτιά τους, πως δεν προστατεύουν από τον ιό». Όσο για τον ίδιο τον ιό, εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το πόσο έχει μεταδοθεί λέγοντας: «Αν ο ιός ήταν τόσο φονικός, δεν θα χάναμε πρώτα τους άστεγους; Δεν έχουμε χάσει κανέναν. Για την ακρίβεια έχει αυξηθεί το πλήθος τους».

Σε κάποιο σημείο ο διάσημος κιθαρίστας είπε: «Είναι πολύ ευκολότερο να ξεγελάσεις τον κόσμος παρά να τους δείξεις ότι ξεγελάστηκαν. Κανείς δεν θέλει να είναι ο χαζός της υπόθεσης».

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

  • SHARE
  • TWEET