Οι Dawn Ray'd επιστρέφουν με νέο δίσκο

Πρώτες πληροφορίες για τον πολυαναμενόμενο διάδοχο του "Behold Sedition Plainsong"

30/11/2022 @ 15:09

Dawn Ray'd ανακοίνωσαν την άφιξη του πολυαναμενόμενου τρίτου τους full length.

Ο διάδοχος του εκπληκτικού προ τριετίας "Behold Sedition Plainsong" θα ονομάζεται "To Know The Light" και θα κυκλοφορήσει μέσω της Prosthetic Records στις 24 Μαρτίου 2023.

Το πρώτο single μέσα από την κυκλοφορία, θα αποκαλυφθεί τον Ιανουάριο, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν από το νέο έτος.

Με περισσότερες πληροφορίες να αναμένονται σύντομα, το βρετανικό anarchist black metal trio αποκάλυψε ένα teaser του δίσκου καθώς και ημερομηνίες για την επικείμενη περιοδεία του, μαζί με αυτό, που, από ότι φαίνεται, θα είναι το εξώφυλλο του άλμπουμ.

Σχολιάζοντας το άλμπουμ, ο frontman της μπάντας Simon Barr ανέφερε μεταξύ άλλων πως η σύνθεση των δέκα τραγουδιών του άλμπουμ βοήθησε το συγκρότημα να αντιληφθεί καλύτερα την εποχή αυτή και όσα συνέβησαν στο ενδιάμεσο, παρέχοντας με μια διαυγέστερη προοπτική στο πώς να συνεχίσουμε να αναζητούμε αγάπη και χαρά σε τέτοιους καιρούς.

Υπενθυμίζεται πως οι Dawn Ray'd κυκλοφόρησαν στο ενδιάμεσο το EP "Wild Fire" ενώ εδώ μπορείτε να διαβάσετε την ανταπόκριση του Rocking από την εμφάνισή τους στο Roadburn Festival 2022.

Επιπρόσθετα, στον εξής σύνδεσμο μπορείτε να ανατρέξετε στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το συγκρότημα στον Αποστόλη Ζαμπάρα με αφορμή το "Behold Sedition Plainsong".

  • SHARE
  • TWEET