Δηλώσεις καλλιτεχνών των οποίων τα album βρίσκονται στη λίστα με τα καλύτερα του Rocking.gr για το 2013

Αποκλειστικές δηλώσεις σημαντικών καλλιτεχνών για το Rocking.gr

24/12/2013 @ 11:59
Το Rocking.gr με τη συνεχή προσπάθεια έχει καταφέρει να αποκτήσει μια αξιοπιστία στο εξωτερικό, που του δίνει τη δυνατότητα να μιλάει με όλους τους πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τους ίδιους τους καλλιτέχνες.

Με αφορμή την ευρεία αποδοχή που λαμβάνει κάθε χρόνο η λίστα μας, αποφασίσαμε να επικοινωνήσουμε με μερικούς εξ' αυτών και να τους ζητήσουμε να μοιραστούν μαζί μας σκέψεις και αντιδράσεις, για την συμμετοχή τους στη λίστα των συντακτών του site μας.

Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και ελπίζουμε πολλούς από αυτούς να τους δούμε (άλλους ξανά κι άλλους για πρώτη φορά) σύντομα στα μέρη μας για κάποια συναυλία.




Rich Henshall (Haken)Rich Henshall (Haken)

Μας τιμά ιδιαίτερα το να βρισκόμαστε σε αυτή τη λίστα με τόσους σπουδαίους καλλιτέχνες. Όταν δημιουργούσαμε το "The Mountain", δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση τόσο ευρεία αποδοχή, οπότε μας συγκινούν τα καλά λόγια όλων των ανθρώπων. Το 2013 ήταν μια φανταστική χρονιά για εμάς και αποδεικνύεται κομβικό σημείο για την καριέρα μας. Ανυπομονούμε να βγάλουμε ξανά το "The Mountain" στο δρόμο το 2014!

Καλά Χριστούγεννα!



Toschie (Audrey Horne)Toschie (Audrey Horne)

Εμείς στους Audrey Horne είμαστε υπερήφανοι και ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε σε αυτή τη λίστα. Δημιουργήσαμε ένα διασκεδαστικό και οπαδικό άλμπουμ, οπότε το γεγονός πως άνθρωποι οι οποίοι αφιερώνουν τόσο χρόνο και ενέργεια στη μουσική και έχουν τόση γνώση πάνω στο θέμα, θεωρούν το άλμπουμ μας ανάμεσα στις καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς, πραγματικά συγκλονίζει τον κόσμο μας. Σας ευχαριστούμε!



Olof Wikstrand (Enforcer)Olof Wikstrand (Enforcer)

Με κάνει πολύ χαρούμενο να ακούω ότι η Ελλάδα εκτιμάει το πραγματικό metal. Πάντα ήξερα πως η Ελλάδα είναι ξεχωριστή. Τις ταπεινές μας ευχαριστίες.



LeprousPeter Oystein (Leprous)

Μετά από όλη τη σκληρή δουλειά για το "Coal", το να το βλέπουμε ανάμεσα σε όλα αυτά τα σπουδαία άλμπουμ μόνο μεγαλώνει το κίνητρο και την αποφασιστικότητά μας ακόμα περισσότερα! Αυτή είναι η πρώτη φορά που μας συμβαίνει και ελπίζουμε όχι η τελευταία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη συντακτική ομάδα του Rocking.gr που μας συμπεριέλαβε στη λίστα με τα καλύτερα αυτής της χρονιάς.



Samsara Blues ExperimentChris Peters (Samsara Blues Experiment)

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ! Ελπίζουμε να δούμε τους Έλληνες οπαδούς μας όσο το δυνατόν συντομότερα. Το να ερχόμαστε στην Ελλάδα είναι πάντα κάτι ξεχωριστό για εμάς. Η αποδοχή που απολαμβάνουμε εκεί είναι μια από τις καλύτερες στον πλανήτη. Πάντα μας εντυπωσιάζει το πάθος σας για τη μουσική. Χωρίς πλάκα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

EPHARISTO POLY!



Heaven's BasementHeaven's Basement

Προς το Rocking.gr και όλους στην Ελλάδα: το να έχουμε μεταξύ των πέντε κορυφαίων άλμπουμ για φέτος το "Filthy Empire" είναι κάτι τεράστιο για εμάς, γιατί πρώτον δεν έχουμε έρθει ποτέ στην Ελλάδα και επίσης έχουν βγει πολλά καλά άλμπουμ αυτή τη χρονιά! Ευχαριστούμε! Έχετε καλό γούστο στην Ελλάδα!



Alter BridgeBrian Marshall (Alter Bridge)

Συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει η φοβερή υποστήριξη που έχει το "Fortress" στην Ελλάδα. Είναι τιμή και προνόμιο το να φέρουμε τη μουσική μας στη χώρα σας και αυτή η λίστα αποδεικνύει ότι η Ελληνική βάση των οπαδών μας γίνεται όλο και πιο δυνατή. ΕΣΕΙΣ πραγματικά ξέρετε να ροκάρετε!



Mariusz Duda (Riverside)Mariusz Duda (Riverside)

Είμαι πολύ υπερήφανος που δημιουργήσαμε αυτό το άλμπουμ. Θεωρώ πως είναι ένα νέο ξεκίνημα για εμάς. Και δε μιλάω μόνο για το ότι ξεκίνησα να τραγουδάω κανονικά τραγούδια, κάτι που δεν είναι αληθές (γέλια), αλλά για το ότι επιτέλους αρχίσαμε να ακουγόμαστε σαν μια ώριμη μπάντα μετά από αυτή την κυκλοφορία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αυτό το άλμπουμ άρεσε σε τόσο πολύ κόσμο. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Rocking.gr για τις ψήφους και την υποστήριξη.



Neil Fallon (Clutch)Neil Fallon (Clutch)

Είμαστε ενθουσιασμένοι που το "Earth Rocker" είναι #2 στη λίστα με τα καλύτερα άλμπουμ του 2013. Η συναυλία στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι ήταν η μεγαλύτερη και η καλύτερη συναυλία για το 2013. Το κοινό ήταν πραγματικά τρελαμένο και ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε το 2014!



Steven WilsonSteven Wilson

Θέλω να δηλώσω τις ευχαριστίες μου στους συντάκτες του Rocking.gr που επέλεξαν το "The Raven That Refused To Sing" ως το καλύτερο άλμπουμ για το 2013, κάτι το οποίο είναι πραγματικά μεγάλη τιμή. Με στεναχωρεί που δεν είχαμε την ευκαιρία να φέρουμε το ζωντανό show για το Raven στην Ελλάδα, αλλά ειλικρινά ελπίζω να μπορέσουμε να το διορθώσουμε αυτό με το επόμενο άλμπουμ και την περιοδεία (πάνω στα οποία ήδη δουλεύουμε). Τα καλύτερα για το 2014.
  • SHARE
  • TWEET