Νέο άλμπουμ και single από την Chelsea Wolfe

Δείτε το video του "Whispers In The Echo Chamber" και όλες τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας

24/10/2023 @ 20:25

Γεγονός είναι το δισκογραφικό ντεμπούτο της Chelsea Wolfe στην Loma Vista Recordings, καθώς ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ με τίτλο "She Reaches Out Τo She Reaches Out Τo She" για τις 9 Φεβρουαρίου.

Πρώτο single είναι το εναρκτήριο "Whispers Ιn Τhe Echo Chamber", συνοδευόμενο από το αντίστοιχο video clip που γυρίστηκε στην Μπογκοτά της Κολομβίας, με σκηνοθέτη τον George Gallardo Kattah.

Pre-order & pre-save "She Reaches Out Τo She Reaches Out Τo She"

«Είναι ένας δίσκος σχετικά με τον προηγούμενο εαυτό, ο οποίος προσεγγίζει τον παρόντα εαυτό που απλώνεται στον μελλοντικό, για να καλέσει την αλλαγή, την ανάπτυξη και την καθοδήγηση» δηλώνει σχετικά η σπουδαία Αμερικανίδα τραγουδοποιός και συνεχίζει αναφέροντας:

«Συνιστά μια ιστορία απελευθέρωσης του εαυτού σου από καταστάσεις και μοτίβα που σε κρατούν πίσω, ώστε για να αυτο-ενδυναμωθείς. Είναι μια πρόσκληση να εισέλθεις στην αυθεντικότητά σου».

Την κυκλοφορία θα ακολουθήσει περιοδεία σε Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά, που ξεκινά στις 27 Φεβρουαρίου στο San Diego και ολοκληρώνεται στις 30 Μαρτίου στο Los Angeles.

Στη συνέχεια, η Chelsea Wolfe θα βρεθεί στην Ευρώπη, για μία εμφάνιση στα πλαίσια του Roadburn Festival και κατόπιν ένα special show στο Heaven του Λονδίνου, στις 21 Απριλίου.

Το 2019 είχε κυκλοφορήσει ο τελευταίος της προσωπικός δίσκος "Birth Of Violence", ενώ το 2021, η συνεργασία με τους Converge υπό τον τίτλο "Bloodmoon: I" αναδείχθηκε άλμπουμ της χρονιάς από την συντακτική ομάδα του Rocking.

Ακολουθούν το tracklist και το εξώφυλλο του άλμπουμ.

1 Whispers In The Echo Chamber
2 House Of Self-Undoing
3 Everything Turns Blue
4 Tunnel Lights
5 The Liminal
6 Eyes Like Nightshade
7 Salt
8 Unseen World
9 Place In The Sun
10 Dusk

  • SHARE
  • TWEET