Bruce Springsteen, Foo Fighters, Bon Jovi, New Radicals στην ορκομωσία Biden/Harris (video)

Δείτε τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών στα πλαίσια της εκδήλωσης που ακολούθησε της τελετής

21/01/2021 @ 11:51

Όπως είναι γνωστό, χτες έλαβε χώρα η τελετή ορκομωσίας του 46ου Προέδρου των Η.Π.Α., Joe Biden καθώς και της αντιπροέδρου Kamala Harris.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε μέσω live-stream μια σειρά από εμφανίσεις σπουδαίων καλλιτεχνών από όλο το φάσμα της μουσικής, υπό την ονομασία "Celebrating America" εορτάζοντας έτσι την εκλογή της νέας κυβέρνησης. Χρέη παρουσιαστή για την εκδήλωση ανέλαβε ο δημοφιλής ηθοποιός Tom Hanks.

Ο Bruce Springsteen, άνοιξε την βραδιά, παρουσιάζοντας ζωντανά, μπροστά από το Lincoln Memorial το τραγούδι του από το 1999, "Land Of Hope And Dreams".

Μπορείτε να δείτε την ακουστική εκτέλεση του τραγουδιού από τον Springsteen εδώ.

Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν επίσης οι Foo Fighters, οι οποίοι έπαιξαν το κομμάτι "Times Like These", με τον Dave Grohl να αφιερώνει την στιγμή σε όλους τους ανυποχώρητους καθηγητές που συνεχίζουν να μορφώνουν τα παιδιά αυτού του έθνους κάθε μέρα.

Μπορείτε να δείτε την εμφάνιση των Foo Fighters εδώ.

Στην εκδήλωση εμφανίστηκε και ο Jon Bon Jovi, ο οποίος μαζί με την μπάντα του διασκεύασαν το κλασικό τραγούδι των Beatles, "Here Comes The Sun", με την εμφάνιση να μεταδίδεται από το Miami, Florida όπου και βρισκόταν το συγκρότημα.

Μπορείτε να δείτε την διασκευή των Bon Jovi εδώ.

Η ορκομωσία των Biden/Harris αποτέλεσε και αφορμή για την επανένωση των New Radicals έπειτα από 22 χρόνια, με το συγκρότημα να παίζει ζωντανά το hit του από από το 1998, "You Get What You Want".

Το συγκρότημα εξήγησε πως όταν έμαθε πως το single αποτελεί αγαπημένο τραγούδι για την οικογένεια Biden, ορκίστηκε να επανενωθεί για να το παίξει ζωντανά αν ο Biden κέρδιζε τις εκλογές.

Στην εκδήλωση, εμφανίστηκαν επίσης οι Black Pumas, Tim McGraw, Tyler Hubbard, Katy Perry, Justin Timberlake, John Legend, Ant Clemons, Lin-Manuel Miranda, Demi Lovato κ.ά., με τις εμφανίσεις τους να πραγματοποιούνται από διαφορετικές τοποθεσίες ανά τη χώρα.

  • SHARE
  • TWEET