Το Νοέμβριο κυκλοφορεί η νέα δουλειά του Mike Patton

14/09/2011 @ 11:57
Ο τραγουδιστής των Faith No More, Mike Patton, εμπνευσμένος από το μυθιστόρημα του Paolo Giordano, "The Solitude Of Prime Numbers" και έχοντας συνεισφέρει στη μουσική της ομότιτλης ταινίας, δημιούργησε ένα άλμπουμ με 16 τραγούδια, το οποίο περιλαμβάνει μερικές από τις πιο ιδιαίτερες και προσωπικές μελωδίες που έχει συνθέσει, με τον ίδιο να περιγράφει την κυκλοφορία ως «ηχητικό ταξίδι».

Ο δίσκος, με τίτλο "Music From The Film And Inspired By The Book The Solitude Of Prime Numbers (La Solitudine Dei Numeri Primi)", θα βγει στην αγορά την πρώτη Νοεμβρίου.

Η δουλειά αυτή διακατέχεται από κινηματογραφική ατμόσφαιρα, που δίνει πολύ χώρο στις μελωδίες των οργάνων και στις ξεκάθαρες νότες και χαρακτηρίζεται από διακριτικές μεταβάσεις από τραγούδι σε τραγούδι, συλλαμβάνοντας έτσι την εσωστρέφεια του βιβλίου. Η συσκευασία του άλμπουμ εξυπηρετεί και αυτή τη δραματικότητα και την απλή προσέγγιση του δίσκου.

Το "The Solitude Of Prime Numbers" κυκλοφόρησε το 2008 και γρήγορα έγινε πολύ διάσημο στην Ιταλία, όπου πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα. Το 2010 έγινε ταινία με πρωταγωνίστρια την Isabella Rossellini.

Το track list του "Music From The Film And Inspired By The Book The Solitude Of Prime Numbers (La Solitudine Dei Numeri Primi)" έχει μία μοναδική αρίθμηση, με τους πρώτους 16 πρώτους αριθμούς, αντί της κλασικής μορφής:

02. Twin Primes
03. Identity Matrix
05. Method of Infinite Descent
07. Contrapositive
11. Cicatrix
13. Abscissa
17. Isolated Primes
19. Radius of Convergence
23. Separatrix
29. The Snow Angel
31. Apnoea
37. Supersingular Primes
41. Quadratix
43. Calculus Of Finite Differences
47. Zeroth
53. Weight Of Consequences
  • SHARE
  • TWEET