Ψηφίστε τα καλύτερα τραγούδια των Iron Maiden μετά το 2000

Φρεσκάρουμε την πιο πρόσφατη δισκογραφία των Βρετανών θρύλων στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του "Senjutsu"

22/07/2021 @ 14:26

Η σύγκριση κλασικών δίσκων με τις μεταγενέστερες κυκλοφορίες είναι κατά κανόνα άδικη για μια σειρά από λόγους.

Ενδεικτικό της κλάσης των πραγματικά σπουδαίων καλλιτεχνών είναι όμως το γεγονός ότι μπορούν να επανακάμψουν και να προσφέρουν μεγάλες στιγμές πολλά χρόνια μετά την υποτιθέμενη χρυσή εποχή τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν βεβαίως οι Iron Maiden, δικαιώνοντας απόλυτα τους οπαδούς τους και τη φήμη τους μετά την επιστροφή των Bruce Dickinson και Adrian Smith, με την κυκλοφορία του εξαιρετικού "Brave New World" το 2000.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, τα "Dance Of Death" (2003), "A Matter Of Life And Death" (2006) και "The Final Frontier" (2010), άφησαν το στίγμα τους με λιγότερες ή περισσότερες σπουδαίες στιγμές.

Τον Σεπτέμβριο του 2015, μία ακόμη μεγάλη επιστροφή με όχημα το "The Book Of Souls" επιβεβαίωσε με τον πλέον εμφατικό τρόπο το μεγαλείο και το άσβεστο καλλιτεχνικό όραμα των δημιουργών του, ενθουσιάζοντας οπαδούς και φίλους.

Στην αυγή της νέας δεκαετίας και εν μέσω της συνεχιζόμενης παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, οι Iron Maiden επανήλθαν με καινούρια μουσική μέσω του "The Writing On The Wall", αφήνοντας μερικές μόνο εβδομάδες αναμονής μέχρι την κυκλοφορία του δεκάτου εβδόμου άλμπουμ της καριέρας τους.

Σε μια προσπάθεια να φρεσκάρουμε στη συλλογική μνήμη τους αξιόλογους προκατόχους του επερχόμενου "Senjutsu" στον 21ο αιώνα, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αναδείξετε τα καλύτερα τραγούδια του συγκροτήματος μετά το 2000 μέσω της ψηφοφορίας που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου.

Τα τραγούδια παρατίθενται με τη σειρά που βρίσκονται στο εκάστοτε άλμπουμ, και τα άλμπουμ χρονολογικά.

Δείτε ακόμη:
"Brave New World" @ 100+10: Τα metal άλμπουμ της δεκαετίας του '00
"The Book Of Souls" @ The Rocking '10s: 100 Metal Albums

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Ψηφίστε τα δικά σας αγαπημένα τραγούδια των Iron Maiden μετά το 2000
Μέγιστος αριθμός επιλογών: 3
Αποτελέσματα
Η ψηφοφορία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τις 04/08/2021, 23:59.
  • SHARE
  • TWEET