Ο Anthony Kiedis (Red Hot Chili Peppers) φοβάται ότι θα επιστρέψει στα ναρκωτικά

«Είναι μέρος του ψυχισμού μου», δήλωσε στο YLE

17/09/2016 @ 10:55

Ο Anthony Kiedis, τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers, δήλωσε στο YLE ότι φοβάται μην επιστρέψει στα ναρκωτικά, παρότι είναι «καθαρός» εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο Kiedis είπε τα εξής: «Είναι σίγουρα μέρος του ψυχισμού μου. Είμαι «καθαρός» εδώ και πολύ καιρό, αλλά τα ναρκωτικά είναι ακόμα ένα μέρος μου. Δουλεύω στην περιοδεία. Είμαι συγκεντρωμένος, πρέπει να είμαι. Εκεί που δυσκολεύουν τα πράγματα είναι όταν γυρνάω σπίτι. Τότε, είμαι σε απομόνωση. Και το χειρότερο όλων είναι πως έχω ελεύθερο χρόνο. Τότε είναι που πρέπει να προσέχω.»

Έπειτα, ο Kiedis θυμήθηκε τον κιθαρίστα και ιδρυτικό μέλος των Red Hot Chili Peppers, Hillel Slovak, ο οποίος πέθανε το 1988 από υπερβολική δόση ηρωίνης: «Όταν γυρίσαμε στο Los Angeles, ο Hillel σκέφτηκε το μέλον του: να κάνει κάτι κοντά στον δικό μου τρόπο ζωής ή να πάρει τον επικίνδυνο δρόμο. Δεν συνειδητοποιούμε πόσο θανατηφόρα μπορούν να είναι κάποια ναρκωτικά. Σε μερικές περιπτώσεις, μια δοκιμή είναι αρκετή. Ακόμα μου λείπει. Από την άλλη, η περιοδεία είχε πάει καλά και μας άφησε με καλές αναμνήσεις.»

Τον περασμένο Μάιο, ο Kiedis αντιμετώπισε κάποια προσωρινά προβλήματα υγείας, τα οποία τον υποχρέωσαν να πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είχε έντονους στομαχικούς πόνους. Εν τέλει, μια εβδομάδα αργότερα επέστρεψε στη σκηνή.

  • SHARE
  • TWEET