Νέο single και δίσκος για τους Liturgy

Ακούστε το χορωδιακό "Angel Of Sovereignty" μέσα από το διάδοχο του "Origin Of Alimonies"

12/01/2023 @ 14:00

Οι Liturgy επιστρέφουν με νέο άλμπουμ τρία χρόνια μετά το "Origin Of Alimonies" και έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο δείγμα μέσα από αυτό.

Συγκεκριμένα, το transcendental black metal σχήμα κυκλοφόρησε το "Angel Of Sovereignty", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Το single, διαδέχεται το "93696" ως προπομπός του πολυαναμενόμενου ομότιτλου άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου μέσω της Thrill Jockey Records και βρίσκει το συγκρότημα να συνεργάζεται με μια παιδική χορωδία.

Σχολιάζοντας το άλμπουμ, η Ravenna Hunt- Hendrix ανέφερε πως το "93696" είναι η σύνθεση των επιμέρους της διαφορετικότητας των Liturgy, ένα μνημειώδες διπλό άλμπουμ που εξερευνά τη θρησκεία, την κοσμική αγάπη, τη θυληκότητα και τη μεταμόρφωση.

Υπενθυμίζεται πως στα πλαίσια του Roadburn Festival 2022 οι Liturgy παρουσίασαν ζωντανά ολόκληρο το "H.A.Q.Q." του 2019 καθώς και το "Origin Of Alimonies" με συνοδεία ορχήστρας δωματίου και μιας σχετικής ταινίας μικρού μήκους, για τα οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στη σχετική ανταπόκριση του Rocking.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του πολυαναμενόμενου άλμπουμ.

Daily Bread
Djennaration
Caela
Angel of Sovereignty
Haelegen II
Before I Knew the Truth
Angel of Hierarchy
Red Crown II
Angel of Emancipation
Ananon
93696
Haelegen II (Reprise)
Angel of Individuation
Antigone II
Immortal Life II

  • SHARE
  • TWEET