Οι Amenra αποκαλύπτουν τον νέο τους δίσκο

Ακούστε το πρώτο single από την πολυαναμενόμενη δισκογραφική επιστροφή της βελγικής κολεκτίβας

05/05/2021 @ 11:13

Η post/sludge metal κολεκτίβα των Amenra ανακοίνωσε το νέο της άλμπουμ, πρώτο υπό τη σκέπη της Relapse Records.

Το "De Doorn", όπως θα ονομάζεται η πολυαναμενόμενη δισκογραφική επιστροφή των Βέλγων, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου.

Επιπρόσθετα, το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα από την κυκλοφορία, για το τραγούδι "De Evenmens".

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video-clip της καινούριας σύνθεσης εδώ, για το οποίο ο frontman των Amenra, Colin H. van Eeckhout δήλωσε:

«Είμαστε εδώ μόνο για μια στιγμή της ιστορίας. Το τραγούδι αυτό ασχολείται με την αναζήτηση της απάντησης που κρύβει η ερώτηση, την αναζήτηση του ανθρώπου της θέσης του στον πλανήτη. Ένα ταξίδι γεμάτο θλίψη, με στιγμές χαράς και ομορφιάς, όλα σε συσχέτιση με τον κοινωνικό του περίγυρο. Την αποδοχή των πραγμάτων ως έχουν».

Αξίζει να σημειωθεί πως το "De Doorn" είναι το πρώτο full-length των Amenra που διαφοροποιείται από την "Mass I-VII" σειρά τίτλων των δίσκων, με το συγκρότημα να δηλώνει πως ρίχνει τη σκιά του κατά μήκος της πορείας του επί 21 χρόνια, από την hardcore σκηνή του Βελγίου μέχρι την τωρινή τους κατάσταση.

Υπενθυμίζουμε πως ο τελευταίος, εξαιρετικός δίσκος των Amenra, "Mass VI" συμπεριλαμβάνεται στα 100 καλύτερα metal άλμπουμ της περασμένης δεκαετίας, όπως αναδείχθηκαν από τη συντακτική ομάδα του Rοcking ενώ το συγκρότημα συμμετέχει με δύο διασκευές στη συλλογή "The Songs Of Townes Van Zandt Vol. 3" που αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός της χρονιάς, παρουσιάζοντας τες στο πρόσφατο Roadburn Redux.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "De Doorn".

1. Oogentroost (feat. Caro Tanghe of Oathbreaker)
2. De Dood In Bloei
3. De Evenmens
4. Het Gloren
5. Voor Immer

Δείτε επίσης:

Amenra, Treha Sectori @ Piraeus Academy, 14/12/18

Amenra: «Οι μέρες μας στην Ελλάδα είναι από τις πιο αξέχαστες στιγμές μας»

Amenra, Oathbreaker@ Gagarin 205, 28/04/17

«A Beginner's Guide»: 00s Sludge Metal

  • SHARE
  • TWEET