Αλλαγή χώρου για το Up The Hammers XII και εκ νέου διάθεση εισιτηρίων

Q5 και Leather Leone ζωντανά στη χώρα μας υπό την αιγίδα του φεστιβάλ

03/01/2017 @ 13:28

Όπως ανακοινώθηκε μέσω της σελίδας του Up The Hammers Festival στο Facebook, αλλάζει ο χώρος διεξαγωγής για το επερχόμενο, δωδέκατο ετήσιο φεστιβάλ, το οποίο είχε γίνει sold out πριν τα Χριστούγεννα, με προγραμματισμένο χώρο διεξαγωγής το Κύτταρο Live.

Η ανακοίνωση έχει αναλυτικά ως εξής:

Νέος Χώρος - Gagarin 205!

Γεια σας φίλοι!

Η έκκλησή σας εισακούστηκε και μετά από λαϊκή απαίτηση, αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα για Up The Hammers Festival. Είναι πλέον καιρός να αναλάβουμε τον οικονομικό κίνδυνο και να μεταφέρουμε το φεστιβάλ σε έναν μεγαλύτερο χώρο. Η απόφασή μας δεν ήταν εύκολη, αλλά ήταν ο μόνος τρόπος να πορευθούμε, εάν θέλαμε να αποφύγουμε να μετατραπεί το φεστιβάλ μας σε μια «κλειστή λέσχη». Εσείς το κάνατε αυτό δυνατό, κάνοντας το φεστιβάλ τρία σερί χρόνια sold out. Η αλήθεια είναι ότι για να επιβιώσει οικονομικά το φεστιβάλ ήταν πραγματικά πολύ «στριμωγμένο» τα τελευταία χρόνια, καθώς είχαμε χρησιμοποιήσει τη χωρητικότητα του χώρου στο μέγιστο επίπεδο και αυτό ήταν κάτι που θέλαμε να σταματήσει. Μπορούμε τώρα να προσφέρουμε μεγαλύτερη σκηνή για τα συγκροτήματα και περισσότερο χώρο για τους οπαδούς. Θα υπάρχει επίσης μία πολύ μεγαλύτερη metal αγορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε το πατάρι του Gagarin αποκλειστικά για τον λόγο αυτόν, σε συνεργασία με τη No Remorse Records. Θα χρησιμοποιήσουμε το λόμπι στην είσοδο του χώρου για να οργανώσουμε meet and greet και signing sessions με όλες τις μπάντες που θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ μας. Περαιτέρω λεπτομέρειες πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα. Το βέβαιο είναι ότι είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε μια καλύτερη εμπειρία στους τους οπαδούς και αυτό είναι που μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους!

Τελευταίο αλλά καθόλου ασήμαντο: Είμαστε πλέον σε θέση να εκδώσουμε ημερήσια εισιτήρια, με την προπώληση να ξεκινά εκ νέου στις 3 Ιανουαρίου (σήμερα), οπότε σπεύσατε όσο θα είναι ακόμη διαθέσιμα!

Τα εισιτήρια της πρώτη ημέρας (Παρασκευή 26 Μαΐου) με headliners την μπάντα του Ross The Boss (Manowar Show) θα κοστίζουν 32 Ευρώ και τα εισιτήρια της δεύτερης ημέρας (Σάββατο 27 Μαΐου) με headliners τους Cirith Ungol θα κοστίζουν 38 Ευρώ. Θα είναι διαθέσιμα στα δισκοπωλεία No Remorse Records, Eat Metal Records, Sirens Records και Metal Era Records.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη χρονιά που έρχεται, τον θρυλικό κιθαρίστα των Manowar θα συνοδεύουν ο μπασίστας Mike LePond (Symphony X), o Kenny "Rhino" Edwards (πρώην Manowar) στα τύμπανα και ο Marc Lopes (Meliah Rage, Let Us Prey) στα φωνητικά.

Σε άλλα νέα σχετικά με το Up The Hammers Festival, η διοργανώτρια αρχή του φεστιβάλ φέρνει στην χώρα μας δύο ακόμη σημαντικά ονόματα του παρελθόντος.

Πιο συγκεκριμένα, η περίφημη hard rock / heavy metal μπάντα των Q5, καθώς και η τραγουδίστρια των US metal ηρώων Chastain, Leather Leone, πρόκειται να εμφανιστούν την Τετάρτη 26 Απρίλίου στο An Club.

Μέχρι στιγμής έχει ακόμα ανακοινωθεί η συμμετοχή των Ελλήνων heavy metallers Tidal Dreams, οι οποίοι εμφανίσθηκαν το καλοκαίρι στο Wacken Open Air Festival, ενώ περαιτέρω λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές στο επόμενο διάστημα.

Οι Αμερικανοί επανήλθαν τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο έπειτα από μακρά απουσία και κυκλοφόρησαν φέτος νέο δίσκο με τίτλο "New World Order", ενώ η Leather Leone είναι γνωστή στους cult μεταλικούς κύκλους ως η χαρακτηριστική βραχνή φωνή της μπάντας του βιρτουόζου κιθαρίστα David T. Chastain.

Εκτός από την διεξαγωγή του φεστιβάλ το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου (μαζί με το Warm Up και το After Party Show) και το live των Q5 - Leather Leone, το Up The Hammers φέρνει στην χώρα μας τους περίφημους Helstar την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου (An Club), τους Αμερικανούς power metallers Cage το Σάββατο 1η Απριλίου (Modu), τους Manilla Road την Δευτέρα 1η Μαΐου και τους Omen την Κυριακή 14 Μαΐου (An Club).

Up The Hammers Festival

  • SHARE
  • TWEET