Οι Manilla Road επιστρέφουν στην χώρα μας για επετειακή συναυλία

Η περιοδεία για τα 40 τους χρόνια θα περάσει φυσικά και από την Ελλάδα

17/12/2016 @ 11:57

Έναν περίπου χρόνο μετά τις εμφανίσεις τους σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη, οι Manilla Road επιστρέφουν στην χώρα μας για μία συναυλία, αυτή την φορά στην Αθήνα, στα πλαίσια της επετειακής περιοδείας για τα σαράντα χρόνια της μπάντας.

Οι θρύλοι του επικού heavy metal από την Wichita του Kansas θα πατήσουν το σανίδι του Κυττάρου την Δευτέρα 1η Μαΐου, σε μια βραδιά που θα φέρει την σφραγίδα του Up The Hammers Festival, όπως είχε συμβεί άλλωστε τον Οκτώβριο του 2012 και τον Μάρτιο του 2015. (Αρχικά, είχε ανακοινωθεί ως ημέρα διεξαγωγής η Κυριακή, 30 Απριλίου, αλλά προέκυψε μετάθεση της συναυλίας μίας ημέρας μετά.)

Αναμένοντας την ανακοίνωση περαιτέρω λεπτομερειών, δεν θα πρέπει να αποκλείεται η επιστροφή του Randy "Thrasher" Foxe, καθώς ο ντράμερ της περιόδου 1985-1990 θα συμμετέχει και στην εμφάνιση της μπάντας στο Keep It True Festival της Γερμανίας που θα διεξαχθεί το προηγούμενο διήμερο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο μπάσο πλέον θα βρίσκεται το νέο μέλος Phil Ross, καθώς ο Josh Castillo αποχώρησε το προηγούμενο διάστημα μέσα σε καλό κλίμα και έπειτα από έξι χρόνια προσφοράς, ώστε να μπορεί να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του.

Όπως φαίνεται, ο τελευταίος μήνας της άνοιξης θα είναι άκρως επικομεταλλικός, μιας και μετά τους Manilla Road ακολουθούν οι Omen την Κυριακή 14 Μαΐου στο An Club και, φυσικά, το δωδέκατο Up The Hammers Festival, το διάστημα 25 έως 28 Μαΐου. 

Αποκορύφωμα του τετραημέρου θα αποτελέσει το "Manowar Show" από την μπάντα του Ross The Boss και οι επανακάμψαντες μετά από 25 χρόνια θρύλοι του U.S. metal, Cirith Ungol, στην δεύτερη μόλις εμφάνισή τους επί ευρωπαϊκού εδάφους.

  • SHARE
  • TWEET