Τρεις φορές πλατινένιο το ''Greatest Hits'' των Guns N' Roses. Ron Thal ο νέος κιθαρίστας.

15/05/2006 @ 07:11
Παραπάνω από τρία εκατομμύρια αντίτυπα έχει πουλήσει το "Greatest Hits" των Guns N' Roses, αριθμός που σύμφωνα με τη RIAA (Recording Industry Association of America) το καθιστά τρεις φορές πλατινένιο. Την τελευταία εβδομάδα το cd πούλησε μόνο στις ΗΠΑ 13.000 κόπιες. Η κυκλοφορία του εν λόγω cd βρήκε μετά από πολύ καιρό τους Axl Rose, Slash και Duff McKagan στην ίδια πλευρά (και όχι στα μαχαίρια όπως συνηθίζεται), να ισχυρίζονται ότι η δισκογραφική εταιρεία βγάζει το "Greatest Hits" χωρίς τη συγκατάθεση τους.

Η Geffen βέβαια αντικρούει, τονίζοντας πως η κυκλοφορία του ήταν επιτακτική μιας και ο Axl καθυστέρησε τόσο πολύ το "Chinese Democracy".

Ο Ron Thal (από το "alternative-rap-metal" project Bumblefoot) είναι ο lead κιθαρίστας και αντικαταστάτης του Buckethead στους Gn'R, όπως αποδείχτηκε στις «αποκαλυπτήριες» συναυλίες που έδωσε το group στη Νέα Υόρκη στις 12 και 14 του μηνός.

Ο Thal ξεκίνησε την καριέρα του ως solo καλλιτέχνης στη Shrapnel/Roadrunner με την οποία και κυκλοφόρησε το instrumental "The Adventures Of Bumblefoot" το Μάιο του '95 και το "Hermit" τον Ιανουάριο του 1997. Αργότερα και μέσω της δικής του εταιρείας παραγωγής, Hermit Inc., ο Thal κυκλοφόρησε τις δουλειές του αλλά και εργάστηκε ως παραγωγός, συνθέτης και μουσικός. Στα credits συναντούμε μεταξύ άλλων: CNN, MTV, Jessica Simpson, Cher και LeAnn Rimes.

  • SHARE
  • TWEET