Το φθινόπωρο ξεκινά το

18/05/2010 @ 03:40
O Jason Bonham σκοπεύει να δώσει τριάντα μοναδικές συναυλίες στις ΗΠΑ, ξεκινώντας από αυτό το φθινόπωρο, με σκοπό να τιμήσει τη ζωή και τη μουσική του πατέρα του John Bonham.



«Πρόκειται για ένα προσωπικό ταξίδι στη ζωή μου, μέσω της μουσικής των Led Zeppelin και πως αυτή με έχει επηρεάσει» εξηγεί ο Bonham. «Όταν μου προτάθηκε να δημιουργήσω το "Jason Bonham's Led Zeppelin Experience" πριν από ένα χρόνο, θεώρησα πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Στις 25 του Σεπτέμβρη όμως, συμπληρώνονται τριάντα χρόνια από το θάνατο του πατέρα μου και σκέφτηκα πως δεν θα υπήρχε καλύτερος τρόπος να γιορτάσω τη ζωή του από το να παίξω τριάντα συναυλίες για τα τριάντα χρόνια που έχει φύγει».

Ο Bonham υπόσχεται μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία, με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, τόσο όσον αφορά τον ήχο όσο και το φωτισμό. Ακόμα, θα υπάρχουν τεράστιες οθόνες που θα προβάλλουν φουτουριστικές και ταυτόχρονα ατμοφαιρικές εικόνες. Όλα αυτά, με σκοπό την περιπλάνηση στο παρελθόν του Jason Bonham.

Όπως λεεί ο ίδιος: «Το "Jason Bonham's Led Zeppelin Experience" θα προσφέρει μια επική αλλά και οικεία βραδιά, με λίγα λόγια, μια αξέχαστη νύχτα γεμάτη rock and roll».

Πληροφορίες αναφορικά με τα μέλη της μπάντας του Bonham θα ανακοινωθούν σύντομα.
  • SHARE
  • TWEET