Το φεστιβάλ En'Oresi επιστρέφει για πέμπτη χρονιά στο Καρπενήσι

Από 7 έως 9 Αυγούστου

12/06/2015 @ 10:56
5o «En'Oresi» festival
Ήρθε η ώρα να πάρουμε τα βουνά για 5η χρονιά!
7-8-9 Αυγούστου 2015
Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου

Το «En 'Oresi» festival θα διεξαχθεί φέτος στις 7, 8 & 9 Αυγούστου στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου. Πλέον μετρά 5 επιτυχημένα χρόνια ζωής αφού ήδη από το ξεκίνημά του, το 2011, έγινε θεσμός στα συναυλιακά δρώμενα της Στερεάς Ελλάδας.Το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου όντας ένα από τα πιο σύγχρονα στάδια της Ευρώπης μπορεί να στεγάσει με τις υποδομές του στο καταπράσινο ελατόδασος του, ένα μοναδικό φεστιβάλ με ορεινό χαρακτήρα που γίνεται η ιδανική απόδραση για τις αυγουστιάτικες νύχτες. Γι' ακόμη μία χρονιά λοιπόν, σημαντικοί καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής ανεβαίνουν στην σκηνή του En 'Oresi και ετοιμάζονται να προσφέρουν τρεις αξέχαστες βραδιές.

7 Αυγούστου
Αλκίνοος Ιωαννίδης - Παύλος Παυλίδης

Η "Μικρή Βαλίτσα" του Αλκίνοου Ιωαννίδη ξεκίνησε το συναυλιακό της ταξίδι από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της, το περασμένο Φθινόπωρο. Η διαδρομή άρχισε από την Αθήνα, συνεχίστηκε στην επαρχία και βγήκε εκτός συνόρων, για μια μεγάλη περιοδεία στην Ευρώπη. Τώρα, ο δρόμος φέρνει τον Αλκίνοο και τους συνεργάτες του πίσω στην Ελλάδα και στην Κύπρο, για μια σειρά από καλοκαιρινές συναυλίες.Το πρόγραμμα αποτελείται από παλιά και νέα τραγούδια, καθώς και από διασκευές. Η ιδιαίτερη μουσική, ηχητική και εικαστική προσέγγιση είναι αποτέλεσμα της ομαδικής εργασίας των σπουδαίων συντελεστών.

Μαζί του ο σπουδαίος μουσικός, Παύλος Παυλίδης. Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο επιτυχημένες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα αλλά και με τελευταίους σταθμούς σε Κύπρο και εξωτερικό (Λονδίνο, Βερολίνο) ο Παύλος Παυλίδης παρέα με τους μόνιμους συνοδοιπόρους του B-Movies, ετοιμάζονται για την καλοκαιρινή τους περιοδεία. Έρχονται να μας παρουσιάσουν ένα εντελώς ανανεωμένο πρόγραμμα αυτή τη φορά. Ένα πρόγραμμα που θα μας ταξιδέψει πίσω στην αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών αλλά και θα μας θυμίσει όλα εκείνα τα τραγούδια του γνωστού δημιουργού που αγαπήθηκαν από το κοινό. Αγαπημένες μελωδίες και πολυτραγουδισμένοι στίχοι που έχουν γράψει την ιστορία τους στην ελληνική μουσική και έχουν χαραχθεί βαθιά μέσα μας. Ένα δίωρο best of από την πολύχρονη καριέρα ενός καλλιτέχνη που έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική ποπ-ροκ σκηνή αλλά και που εξακολουθεί  να μας χαρίζει απλόχερα καινούρια ακούσματα με τον δικό του πάντα χαρακτηριστικό τρόπο.

8 Αυγούστου
Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Χρήστος Θηβαίος - Παντελής Θαλασσινός - Τάκης & Άννα Μπουρμά

O αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου συναντά το Χρήστο Θηβαίο, τραγουδοποιό σπάνιας ευαισθησίας. Οι δύο αγαπημένοι ερμηνευτές ετοιμάζονται για ένα μουσικό παιχνίδι για δύο φωνές, το Σάββατο 8 Αυγούστου στο En ‘Oresi Festival όπου οι πάσες από τραγούδι σε τραγούδι θα έχουν σταθμούς σε αγαπημένα τους κομμάτια αλλά και απρόβλεπτες επιλογές. Ερμηνευτές που τους πάει η σκηνή και ο ηλεκτρισμός των ανοιχτών συναυλιών, ετοιμάζονται να παρουσιάσουν ένα πολυμορφικό πρόγραμμα που θα είναι τόσο δικό τους όσο και των «άλλων». Η αποδεδειγμένη χημεία τους και η άρνηση τους να μεγαλώσουν με τον κλασικό τρόπο, γίνoνται το όχημα για μοναδικές συναυλίες  χωρίς φραγμούς και σταθερές. Μαζί ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια σταθμούς αλλά και με σύμμαχο την τρομερά πετυχημένη συνεργασία τους το Χειμώνα στην μουσικοθεατρική παράσταση «9:05» (εννέα και πέντε). Οι δυο τους εγγυώνται μια συναυλιακή εμπειρία που μένει αξέχαστη.

O Παντελής Θαλασσινός, με μια κιθάρα στα χέρια και με την ορχήστρα του,  με την υπέροχη χροιά της φωνής του, ταξιδεύει τον κόσμο μέσα από μονοπάτια χαράς αλλά και πιο ιδιαίτερων στιγμών με τα τραγούδια του.Ο Θαλασσινός μαζί με τη Νάνα Μπινοπούλου, για πάνω από δυο ώρες  επί σκηνής και με ένα μοναδικό τρόπο εναλλάσσονται, από το ροκ στον παραδοσιακό ήχο. Ερμήνεύουν τραγούδια από την εποχή των Λαθρεπιβατών μέχρι σήμερα αλλά και κομμάτια άλλων καλλιτεχνών και συνθετών. Είναι από τις φορές που σε μια συναυλία ακούγονται τραγούδια που ο καθένας μας θέλει να ακούσει. Μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που απολαμβάνουμε σήμερα είναι το "Εισιτήριο Στην Τσέπη Σου", "Δεν Φταίω Εγώ Που Μεγαλώνω", "Ανάθεμά Σε", "Τα Σμυρναίικα Τραγούδια", "Απόψε Λέω Να Μην Κοιμηθούμε», "Κράτα Για Το Τέλος", ...τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο, τραγούδια που μας συντροφεύουν μια ζωή, τραγούδια που τον έχουν καταξιώσει ως δημιουργό αλλά και ως ερμηνευτή καθώς και καινούρια τραγούδια που αγαπιώνται αμέσως από τον κόσμο.

Η Άννα Μπουρμά δροσερή και με γεμάτη ενέργεια ξεκινάει την καλοκαιρινή της περιοδεία . Έχοντας στις αποσκευές της την νέα δισκογραφική της δουλειά με τίτλο "Ένα Τραγούδι Αν Σωθεί" θα μας ταξιδέψει με την ερμηνεία αλλά και την κρυστάλλινη φωνή της. Μαζί της ο συνθέτης και πατέρας της Τάκης Μπουρμάς γνωστός από την μεγάλη επιτυχία "Μη Γυρίσεις" που ερμήνευσαν οι Αφοί Κατσιμίχα.Το κοινό θα γίνει ένα με τους καλλιτέχνες! Στις παραστάσεις θα μοιραστούν κρουστά όργανα στο κοινό από ανακυκλώσιμα υλικά.

9 Αυγούστου
Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Ματούλα Ζαμάνη - Μελίνα Κανά - Πέτρος Μάλαμας

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και οι μόνιμοι -τα τελευταία χρόνια- συνεργάτες του θα προσπαθήσουν κι αυτό το καλοκαίρι να προσφέρουν απόλαυση και στοχασμό παίζοντας και τραγουδώντας για τα απλά και τα περίπλοκα, με οδηγό την παράδοση από τη μια και τον μαγικό ρεαλισμό από την άλλη. Στο τραγούδι θα τον συνοδεύσει η Ματούλα Ζαμάνη με την αστείρευτη ενέργειά της και την μοναδική της χροιά.

Η Μελίνα Κανά μας συστήνεται ξανά, παρουσιάζοντας τα γνωστά και αγαπημένα της τραγούδια αλλά και απροσδόκητες, ευχάριστες μουσικές διασκευές! Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της δίσκου "Ο Γόης Του Θησείου" και μετά από τη συνεργασία της με μία ευφάνταστη και ταλαντούχα μπάντα η Μελίνα δίνει έναν νέο ρυθμό στο καλοκαιρινό μουσικό τοπίο. Την Μελίνα Κανά και τον "Γόη Του Θησείου" συνοδεύει ο Πέτρος Μάλαμας.

Με τον Αύγουστο λοιπόν να έχει μπει πλέον για τα καλά, το En 'Oresi αποτελεί την πλέον εναλλακτική λύση για διασκέδαση υπό τους ήχους καλής μουσικής και με φόντο την καταπράσινη φύση του Καρπενησίου και γίνεται ο απόλυτος φεστιβαλικός προορισμός για τους Στερεοελλαδίτες και όχι μόνο. Φυσικά, συνεχίζοντας την παράδοση, στους κατόχους τριήμερου εισιτηρίου δίνεται η δυνατότητα για δωρεάν camping και parking από την Παρασκευή 6 Αυγούστου μέχρι και το τέλος του φεστιβάλ.

7-8-9 Αυγούστου

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 12 ευρώ,
Ταμείο: 15 ευρώ,
Τα εισιτήρια του 3ημέρου κοστίζουν 30 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται δωρεάν camping & parking),
Η προπώληση ξεκινά την Τρίτη 16 Ιουνίου.

Σημεία προπώλησης:
Αθήνα:
Ticket House
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλ.: 210-3608366

Καρπενήσι:
Alkyoni Travel Agency
Ζηνοπούλου 32,
τηλ.22370-22822, 6972058064

Karpenissi Tours
Ζηνοπούλου 1,
τηλ. 22370 21522

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr.

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET