To NME ανακήρυξε τον δίσκο και το τραγούδι της χρονιάς

St Vincent και Future Islands κατέκτησαν την κορυφή

26/11/2014 @ 15:28
Ο δίσκος της St Vincent με τίτλο το όνομά της, ψηφίστηκε από τους συντάκτες του Βρετανικού ΝΜΕ ως ο καλύτερος δίσκος του 2014.

Παράλληλα, το "Seasons (Waiting On You)" των Future Islands είναι το τραγούδι της χρονιάς. To NME θα δώσει αύριο ολοκληρωμένη τη λίστα με τους δίσκους, καθώς σήμερα κυκλοφόρησε η έντυπη έκδοσή του. Ανάμεσα στα τραγούδια που βρέθηκαν στο top10 ήταν οι Royal Blood με το "Little Monster", οι  Kasabian με το "Eez-Eh", οι The War On Drugs με το υπέροχο "Red Eyes"  και το Caribou – " Can't Do Without You" που ήταν στη δεύτερη θέση.

Το rocking.gr  στην κριτική για το δίσκο της αμερικανίδας Annie Clark –το πραγματικό όνομα της St Vincent- είχε γράψει: «Μέσα σε 40 λεπτά λοιπόν χώρεσαν και συνδυάστηκαν εξαίσια τόσα πολλά. Δεν μπορώ να καταλήξω αν είναι ένας «party» δίσκος που μπορείς να παίξεις σε μια κηδεία όπως δήλωσε η ίδια. Το μόνο που μπορώ να πω πάντως με σιγουριά είναι πως ο ήχος της σύγχρονης «indie» σκηνής μέσα από τα γυναικεία απομεινάρια των τελευταίων χρόνων του βρυχάται πάνω από το άρρωστο θηλυκό σώμα της pop».
  • SHARE
  • TWEET