Συνεργατικό δίσκο φαίνεται πως θα κυκλοφορήσουν Tame Impala και Diana Ross

Σύμφωνα με αφίσες που κυκλοφόρησαν στο άλμπουμ θα συμμετέχουν και οι Phoebe Bridgers, St. Vincent, RZA, Thundercat, Bleachers, κ.ά.

09/05/2022 @ 13:53

Όπως φαίνεται, εντός της χρονιάς αναμένεται να κυκλοφορήσει ένας συνεργατικός δίσκος από τους Tame Impala και Diana Ross.

Αφίσες σε διάφορα μέρη του Λονδίνου έκαναν την εμφάνισή τους από χθες, 8 Μαΐου στις οποίες, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, προμηνύεται η άφιξη μιας νέας κυκλοφορίας - σύμπραξης από τους μουσικούς ενώ εμφανίζεται και μια πληθώρα από σπουδαίους καλεσμένους στο project. Συγκεκριμένα, την παραγωγή θα έχει αναλάβει ο συνήθης ύποπτος Jack Antonoff, ενώ στο άλμπουμ θα εμφανιστούν μεταξύ άλλων το σχήμα του οι Βleachers, o RZA, η Phoebe Bridgers, η St. Vincent, και αρκετοί άλλοι.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πρώτες πληροφορίες για μια σύμπραξη ανάμεσα στους μουσικούς ήρθαν στο φως την περασμένη χρονιά, αν και η φημολογία αναφερόταν σε κάποιο μεμονωμένο single.

Υπενθυμίζεται πως οι Τame Impala κυκλοφόρησαν το 2020 το "The Slow Rush", ένα από τα 30 καλύτερα άλμπουμ του έτους σύμφωνα με το Rocking.

Συντονιστείτε για κάθε νεότερη πληροφορία γύρω από το άκρως ενδιαφέρον project.

  • SHARE
  • TWEET