Thom Yorke: «Η μουσική βιομηχανία είναι έτοιμη να καταρρεύσει»

10/06/2010 @ 17:54
O frontman των Radiohead μετά από αυτήν του την δήλωση συμπλήρωσε ότι αυτό το γεγονός «δεν θα είναι μεγάλη απώλεια στον κόσμο». Ο Thom Yorke θεωρεί ότι είναι «μόνο ένα θέμα μηνών» μέχρι την κατάρρευση της επικρατούσας μουσικής βιομηχανίας, όπως επίσης δήλωσε σε μια συνέντευξη που περιέχεται στο βιβλίο με τίτλο "The Rax Active Citizen Toolkit". Συμβουλεύει μάλιστα  τους νέους, επίδοξους μουσικούς να μην εναποθέσουν την ελπίδα τους για επιτυχία  σε μια κατάσταση που «βυθίζεται στην παρακμή και αργοπεθαίνει».



Να θυμίσουμε ότι αυτή την άποψη την έχει στηρίξει και έμπρακτα ο Thom Yorke με την τελευταία δισκογραφική δουλειά των Radiohead και μετά την αποχώρησή τους από την δισκογραφική εταιρία Parlophone. Η διανομή του άλμπουμ είχε γίνει αποκλειστικά μέσα από το site τους κι έκτοτε ότι έχει κυκλοφορήσει, είτε από το στρατόπεδο των Radiohead, είτε από προσωπικά project του Yorke, διανέμονται πρώτα δωρεάν στο διαδίκτυο.

Το βιβλίο που περιέχει την συνέντευξη του Yorke και θα κυκλοφορήσει  την 1η Ιουλίου, το έχει επιμεληθεί ο Jamie Kelsey και περιέχει συνεντεύξεις της Ms. Dynamite και του παρουσιαστή Jon Snow.
  • SHARE
  • TWEET