Θετικές οι πρώτες κριτικές για το νέο δίσκο των Morbid Angel από... συναδέλφους τους

06/06/2011 @ 09:38
Οι Morbid Angel θα κυκλοφορήσουν το νέο δίσκο τους, "Illud Divinum Insanus", αύριο, 7 Ιουνίου, και όπως θα διαπιστώσετε διαβάζοντας παρακάτω οι πρώτες αντιδράσεις από μουσικούς του metal-ικού χώρου είναι κάτι παραπάνω από θετικές.

«Ο καινούργιος δίσκος των Morbid Angel θα σημάνει την έναρξη του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου. Η extreme metal σκηνή δε θα είναι ποτέ πια η ίδια μετά την 7η Ιουνίου. Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα αράξω στον καναπέ μου και θα ακούσω το "Illud Divinum Insanus", την ίδια ώρα που ο κόσμος θα φλέγεται» - Nergal (Behemoth).

«Είναι μία από τις καλύτερες death metal κυκλοφορίες των τελευταίων ετών, αν και δεν είμαι fan των techno bits. Παραμένω όμως ένας μουσικός που εκτιμά και σέβεται συγκροτήματα που καινοτομούν και εξελίσσονται. Τα φωνητικά του Vincent είναι εξίσου καλά όπως και τότε και φυσικά ο Trey εξακολουθεί να δημιουργεί riffs» -Mikael Akerfeldt (Opeth).

«Καμία άλλη μπάντα του extreme metal χώρου εκτός των Morbid Angel δε θα τολμούσε να δημιουργήσει ένα δίσκο σαν το "Illud Divinum Insanus". Φυσικά και θα βρεθούν ορισμένοι οπισθοδρομικοί και ανέμπνευστοι που θα θεωρήσουν ότι γνωρίζουν καλύτερα τι δίσκο έπρεπε να κυκλοφορήσουν οι Morbid Angel, όμως ο Trey και ο Vincent απέδειξαν πως λογοδοτούν μόνο στους εαυτούς τους. Πρόκειται για έναν απίστευτα καλογραμμένο κι ερμηνευμένο δίσκο, με εξαιρετική επίσης παραγωγή» - Karl Sanders (Nile).
  • SHARE
  • TWEET